Festina – Fortiden former Fremtiden

Kender du Festina? Hvis ikke, så læs med her!

Hvis ikke du allerede har kendskab til et af verdens fedeste ur-brands, så er det da vist ved at være på høje tid! Tidligere har Festina primært været kendt – og anerkendt – som et sportsbrand med ure til sportsfolk, men inden du himler med øjnene, vil vi lige ha’ lov at påpege, at sådan er det absolut ikke længere. Nu er Festina for os alle.

Festina er ure til dig og mig

Selvom Festina måske tidligere var til sportsfolk og atleter, så er det ikke længere tilfældet. Festina er lige så meget til dig og mig. Men når vi siger, at fortiden former fremtiden, så er det også helt rigtigt. For det er stadigvæk den samme mekanik, passion, funktionalitet og kvalitet, der er afgørende for tilblivelsen af Festina ure. Nu er urene dog blevet krydret med utroligt lækkert design og fuldstændigt usammenlignelige detaljer!

F.eks. kan man nu på Festina dameure og herre ure finde ægte swarovski krystaller, detaljerige urskiver, flotte og solide urremme og urlænker, og meget mere! What’s not to like?

Guldcenter er officiel Festina forhandler

Vi er langt om længe blevet officiel og autoriseret forhandler af Festina. For dig betyder det, at du aldrig behøver være i tvivl om festina urene og deres kvalitet, ægthed og originalitet, når du køber dem hos os. Vi sender selvfølgelig også dit lækre nye festina ur i originale Festina ur-bokse, så du altid kan opbevare dit festina ur så godt og nænsomt som muligt, når du ikke bruger det.

Pssst… Spar 10% rabat på dit nye festina ur!

Ja, den er altså god nok! Hos os kan du spare 10% rabat på ALLE Festina ure, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev! Så får du nemlig en rabatkode, der giver dig 10% rabat på alle varer, der ikke i forvejen er nedsat.