Om GuldCenter.dk

Guldcenter.dk er en webshop under Jyllinge ure og guld. Shoppen har været online i godt 10 år og vi elsker den fleksibilitet og dynamik det giver, at have butik og webshop koblet sammen. Vi lever og ånder for at ALLE vores kunder er glade og tilfredse og får en god oplevelse med når de handler hos os. Vi har efterhånden leveret mange forlovelsesringe og vielsesringe til jeres lykkeligste stunder.

Guldcenter.dk er en opgradering af vores fysiske butik som ligger i Jyllinge, tæt på Roskilde. Her har vi gode store lokaler til at vise dig dit fremtidige smykke og her er altid gode parkeringsmuligheder – så vær ikke bange for at komme ud og besøg os.

“JYLLINGE URE & GULDCENTER”butik-facaden

Jyllinge Ure & Guldcenter har eksisteret i 35 år, under 3 ejere.
Vi er 6 ansatte som både varetager butikkens kunder, men også de kunder som handler hos os online på Guldcenter.dk. Da vi har rigtig mange års erfaring inden for faget, står vi altid klar med rådgivning enten på telefonen eller via vores chat som du finder i bunden af Guldcenter.dk hjemmesiden. Du har også mulighed for at fange os på facebook hvor du også kan følge med i alle vores nye tiltag, nye brands og gode tilbud