Smykker fra Joanli Nor i moderigtigt design

Nyheder fra Joanli Nor

Joanli Nor smykker hos Guldcenter

Du kender sikkert allerede de flotte og moderigtige smykker fra det danske smykkemærke Joanli Nor – og nu er der igen nyheder på hylderne. Her hos Guldcenter har vi et kæmpeudvalg af de fine smykker, der altid fås til meget rimelige priser. Det er priser, hvor de fleste kan være med, og derfor er man ikke så bange for at kaste sig ud i lidt nyt til smykkeskrinet – måske også i andre former eller farver end det, der ellers plejer at ligge der.

En af nyhederne lige nu er serien Livets Træ. Det er smykker med et fint formet træ med småbitte grene og blade. Et smukt smykke, der kun kan vække glæde – hos dig selv eller en, der har fortjent en sød gave. Der er halskæder, armbånd og øreringe med det fine træmotiv.

Som altid er smykkerne fra Joanli Nor fremstillet af ægte sterlingsølv. De farvede smykker er rhodineret, sortrhodineret, forgyldt eller rosaforgyldt. Stenene er Swarovski zirkonia i forskellige farver, der matcher smykkerne.

Husk, at når du køber dine Joanli Nor smykker hos Guldcenter, får du altid 10 % i forhold til den normale butikspris. Det er da også værd at tage med, når du ser et nyt og smukt smykke, som du bare må eje.

Smykker hos Guldcenter