Citizen ure herreur - SPAR 10% online hos Guldcenter

NYHED hos Guldcenter: Citizen ure

Nu kan du købe ure fra det verdenskendte mærke CITIZEN hos Guldcenter – både i den online webshop og i vores fysiske forretning i Jyllingecentret.

Køber du dit Citizen ur online sparer du 10% af prisen.

Hvor design møder teknologi

Citizen Watches blev grundlagt i Japan i 1918, og kan i dag bryste sig af at være en af verdens største producenter af armbåndsure. De har siden virksomhedens begyndelse formået, at kombinere nyskabende teknologi med lækkert, tidløst design, og har været foregangsmænd på flere områder.

Citizen producerer både herreure og dameure, og begge fås i designs af ren stål i sølv- eller guldfarve, eller en kombination, eller med læderrem og stål urkasse.
Flere af herreurene fra Citizen fås endvidere med en nylonrem eller gummirem.

Citizen ure med nylonrem
Citizen ure med nylonrem: AW5000-16L og AW5005-39H

Eco Drive – Genopladelig teknologi

Mange Citizen ure indeholder den såkaldte Eco-Drive teknologi. Disse ure har genopladelige batterier, som lades op af alle slags lyskilder, ikke kun sollys.

Overskydende energi lagres i en power cell, og kan uret kørende i op til 6 måneder, selvom det ligger mørkt.

Du vil kunne aflæse på urets skive, om det kører på eco-drive.

Pingo uret – Promaster Aqualand

Citizen kan også skrive på CV’et at de er verdens producent af et dykkerur med dybdesensor. Og dykkeruret Promaster Aqualand er ingen undtagelse for deres teknologiske ambitioner.

Dykkeruret er kendt verden over, som et af de bedste dykkerure. Det kan blandt andet aflæses i mørke, går helt ned til 200 meters dybde, har alarm, dybdesensor og stopur funktion.

I Danmark er dette dykkerur også kendt under navnet “Pingo”, da det var dette ur HKH Kronprins Frederik bar i sin tid som frømand.

Citizen Pingo Dykkerur Promaster Aqualand
Dykkerur Promaster Aqualand “Pingo”