Lær os at kende på GuldCenter.dk

Her er alt du skal vide om Guldcenter!

Guldcenter.dk er en webshop under Jyllinge ure og guld. Shoppen har været online siden 2009 og vi elsker den fleksibilitet det giver, at have butik og webshop koblet sammen. Vi lever og ånder for at ALLE vores kunder er glade og tilfredse og får en god oplevelse med når de handler hos os. Vi har efterhånden leveret mange forlovelsesringe og vielsesringe til jeres lykkeligste stunder. For ikke at tale om smykke og urgaver til konfirmanderne og studenterne.

Smykker i dansk design

I 2019 flyttede vi til større lokaler og har fået mulighed for at brede og lade forretningen vokse. Nu kan vi tilbyde endnu flere spændende smykkemærker til vores skønne  kunder. Du finder blandt andet brands som Maanesten, Enamel Copenhagen, Pernille Corydon, Sistie og mange flere.

Guldcenter.dk Webshop med egen butik

Jyllinge Ure og Guldcenter smykker online

Jyllinge Ure & Guldcenter har eksisteret i 40 år, under 3 ejere. Vi er pt. 8 ansatte som hver især varetager butikkens kunder, kundeservice, bestilling af varer, E-commerce og pakning af webordre. Forretningen er ejet af Christian Birch der

Webshop med egen butik

Guldcenter.dk er en opgradering af vores fysiske butik som ligger i Jyllinge, tæt på Roskilde. Her har vi gode store lokaler til at vise dig dit fremtidige smykke og her er altid gode parkeringsmuligheder – så vær ikke bange for at komme ud og besøg os.

Har du spørgsmål til smykker

Med mange år i faget ved vi rigtig meget om guld, smykker og ædelstene så vi står naturligvis altid klar til at hjælpe jer, hvis der skulle opstå spørgsmål til smykker eller ure. Vi kan fanges på telefonen 46731089, på mail: kontakt@guldcenter.dk eller via chatten som du finder i bunden af Guldcenter.dk. Du har også mulighed for at fange os på facebook, hvor du også kan følge med i alle vores nye tiltag, nye brands og gode tilbud som vi jævnligt holder af at forkæle jer med.

butik-facaden

Ovenstående billede:  Vores gamle lokaler hvor det hele startede.

Har du lyst til se se nærmere på webshoppen og alle de fantastiske smykker  eller lækre ure vi forhandler så smut til www. guldcenter.dk