Efteråret smykker fra Enamel Copenhagen

Enamel Copenhagen smykker

Smykker til efteråret fra Enamel Copenhagen

Kollektionen hedder OBSERVE AW24 og er fuld af smykker og er en kollektion med en lækkerheds faktor ud over det sædvanlige. Med smykker som øreringe, armbånd og halskæder er kollektion kompleks og alligevel helt lige til. Marie der designer Enamel Copenhagen smykkerne har lavet en kollektion der er helt i tråd med mærkets ånd og du finde nemt smykker der kan kombineres med alle dine andre smykker fra det danske smykkemærke.

Til efteråret er inspirationen naturen og de mange vidunderlige ting der findes lige for næsten af dig. Stop up and Smell the Roses kan man fristes til at sige og det er netop lige hvad Marie opfordrer dig til. Stop op og ta’ dig tid til at nyde verdenen omkring dig. Med overflader der er lavet i et organisk og rustik stil mem materialer som perler og emalje.

Store og små Enamel øreringe

Der er utrolig mange statement pieces i mellem de mange smykker. Se bare Sahara øreringene eller de store Sandra Wide Hoops der er must-haves til denne sæson. Kombiner de store øreringe med nogle af de mindre øreringe og få dit helt eget look i øreflipperne.

Se de mange Enamel øreringe på Guldcenter shoppen 😀

Perleøreringe fra Enamel Copenhagen

Enamel Copenhagen smykker til kvinder

Men det er jo ikke bare øreringe Enamels kollektioner består af. Med smykkerne får du muligheden for at kombinere store og små  smykker, feminine med chunky smykker der virkelig har kant. Som altid er der fuld knald på former og overflader og du finder både blanker og matte overflader med enten hamrede eller helt glatte overflader.

Igen i år har Enamel Copenhagen lavet en ny farve kombination af de efterhånden ikoniske Lola smykker. I år finder du Lola smykkerne med farve kombinationen sort, hvid og grå! Farven er blevet døbt Salt n’Pepper – Et navn der passer utrolig godt til de neutrale, men stærke farver.

Er du blevet nysgerrig og vil gerne se flere smykker kan du se alle smykkerne fra Enamel Copenhagen her. 😊