Nuran Vielsesringe i både guld og hvidguld og diamanter


Nuran vielsesringe

Nuran vielsesringe i Eksklusivt design

Nuran er kendt for sine eksklusive vielsesringe i både helt enkelt, men også eksotisk design. Mulighederne er mange. Da Nuran har været i faget i mange igennem mange år, er ekspertisen derefter. Med over 200 sæt vielsesringe at vælge i mellem burde vi kunne finde et par til jer også.

Ønsker I et fælles sæt ringe, men har forelsket jer i ringe fra forskellige sæt skal I ikke fortvivle. Mange par deler deres vielsesringe op i en kombination af guld og hvidguld, smalle eller brede, mønstrede eller glatte. Dette kan fint lade sig gøre. Har I nogle specielle ønsker kontakter I bare vores kundeservice og så finder vi ud af at hjælpe jer så I finder de helt rigtige vielsesringe for jer.

Brede eller smalle vielsesringe?

Når I skal vælge bredde på jeres vielsesringe er det vigtigt at tænke over hvordan i bruger jeres hænder til hverdag. Er I vand til at gå med store ringe eller skal udtrykket være diskret og enkelt? Nuran laver begge dele. Ofte er brede ringe udsmykket med en gravering i ringskinnen, et organisk mønster eller et flet mønster. Dette giver ringen personlighed og karisma.

 

Vielsesringe i guld eller hvidguld?

Når I vælger vielsesringe, er guld et populært valg på grund af guldets gyldne skønhed, utrolige holdbarhed og symbolik. Guld repræsenterer rigdom, kærlighed og uforanderlighed, hvilket gør det ideelt som symbol på jeres ægteskabets varighed. Guld er også et meget formbart materiale, hvilket gør det behageligt at arbejde i. Dette giver mulighed for et bredt udvalg af designs, fra klassiske og enkle til mere detaljerede og udsmykkede ringe.

Hvidguld har særlige fordele. Det har et moderne og elegant udseende, der minder om platin, men til en mere overkommelig pris. Hvidguldets lyse, kølige farve er utrolig smukt sammen med diamanter og andre ædelstene nogle gange endda finere end guld, hvilket giver en smuk kontrast og fremhæver stenens glans. Derudover er hvidguld holdbart og modstandsdygtigt over for ridser, hvilket gør det ideelt til daglig brug. Samlet set kombinerer hvidguld det bedste fra begge verdener: gulds holdbarhed og symbolik med et moderne, stilfuldt udseende.

 

Se alle Nurans vielsesringe her