Se forårskampagner på vielsesringe fra Nuran - Spar op till 46%

Forårskampagner på vielsesringe

Spar penge på vielsesringene til jeres bryllup

Det er forår – det er bryllupstid! Er I nogle af de heldige, der er i fuld gang med at planlægge jeres forårs- eller sommerbryllup, ved I også, at der er masser af ting at holde styr på. Der er også masser af udgifter, for et bryllup er ikke nogen billig affære. Noget kan man måske undvære, hvis der skal skæres lidt i budgettet – andet kan man bare ikke undvære.

Det gælder for eksempel vielsesringene. For de fleste mennesker er vielsesringe noget, der absolut hører med til et helt rigtigt bryllup. Sådan har I det sikkert også.

Forårskampagne på vielsesringe - NU KUN 6.995,-

Hos Guldcenter kører vi netop nu en forårskampagne på vielsesringe med besparelser på helt op til 46 %. Så er der i hvert fald én post på budgettet, hvor I kan slippe meget billigere end forventet.

Ringe i hvidguld, rødguld og sølv

Vi har klassiske vielsesringe i hvidguld og rødguld og med alt fra en enkelt brillant til en hel stjernehimmel af brillanter. Vi har også flotte sølvringe med zirkonia. Og som noget helt nyt kan du nu også få rosa vielsesringe, hvis du hører til dem, der er vilde med den flotte rosa/røde farve.

Der er smalle ringe og brede ringe, ringe med en glat og blank overflade og mere rustikke ringe med frostet eller hamret overflade. Kort sagt: Der er mange forskellige flotte design at vælge imellem, så mon ikke, der også er noget, som falder i jeres smag.

Forårskampagne på vielsesringe - NU KUN 9.995,-

Kig jer omkring og se, om der er noget, I kan lide. Måske finder I netop de vielsesringe, som I altid har drømt om, og så er det jo superheldigt, at de netop nu er stærkt nedsatte.

Få de ringe, der passer jer

Det er vigtigt at få præcist de vielsesringe, som I kan lide, og som passer til jeres stil. Og derudover er det også vigtigt at få ringene i den helt rigtige størrelse. Der er ikke noget værre end en ring, der klemmer. Men det er heller ikke rart at gå med en ring, der er alt for stor, og som glider rundt på fingeren. Og som man måske endda er bange for at komme til at tabe.

Forårskampagne på vielsesringe - NU KUN 12.500,-

Når I køber ringene i en netbutik, kan I jo ikke prøve ringe i forskellige størrelser på. Men fortvivl ikke. Inden I bestiller jeres vielsesringe hos os, kan I låne et ringmål. Med prøveringe i forskellige størrelser kan I sidde derhjemme og i ro og mag finde frem til de rigtige størrelser, inden I bestiller jeres vielsesringe.

Alle vielsesringe leveres med et diamantbevis og i original æske fra producenten.

Se alle forårskampagnerne her >>