Flotte og iøjnefaldende smykker fra Rabinovich

Kender du Rabinovich? Ellers skynd dig at kigge med her, hvis du er til flotte, markante og til tider også overraskende smykker.

Parret bag Rabinovich smykkerne, Jette Poulsen og Mario Rabinovich, kan godt lide at bryde den traditionelle stil med deres smykkekollektioner. De går aldrig på kompromis med kvaliteten, men de kan godt lide at gå nye veje og sætte perler, ædelsten og andre materialer sammen på nye måder.

Rabinovich smykker

Smykkerne er feminine og meget smukke. Inspirationen til smykkerne er ofte hentet i naturen, men samtidig er designerne bag Rabinovich ikke bange for at bruge farver på smykkerne. Der er altså smykker til enhver lejlighed – når det skal være enkelt og tidløst, og når der skal være fest og farver på smykkerne.

Smykkerne er i sølv, oxyderet sølv og forgyldt sølv. Og derudover er der brugt ægte perler, forskellige ædelsten og zirkonia.

Se for eksempel de smukke halskæder, enten med løst vedhæng eller med integreret vedhæng. Der er halskæder med en enkelt perle eller ædelsten, og der er store og markante halskæder, for eksempel med flotte bladvedhæng.

Rabinovich Monstera halskæde – Fås med matchende ring og øreringe

Ringene fra Rabinovich er ikke for dig, der ikke vil ses. For Rabinovich’s ringe er flotte ringe i et iøjnefaldende design. Det er smykker, der gerne vil ses. Se også de mange flotte og matchende øreringe. Igen handler det om flotte former, farver og detaljer. Har du lyst til det, kan du få et helt sæt med halskæde, ring og øreringe, der matcher.

“Luxuriant Drops” sættet fra Rabinovich

Der er så mange forskellige smukke Rabinovich smykker, at det kan være svært at vælge. Men husk, at du altid sparer 10 %, når du køber dine Rabinovich smykker hos Guldcenter.