Nyheder fra Nordahl Jewellery i nordisk design

Søger du et par super smarte og tidsløse øreringe? Og måske med matchende armbånd og halskæde til? Så kan den nye AW19 kollektion fra Nordahl Jewellery måske hjælpe dig på vej! Nordahl Jewellery har nemlig gjort det igen og det er med stor glæde for alle vores smykke elskere.

Kollektionen favner bredt og hvad end du er til sølv, forgyldt, rosaforgyldt eller oxyderet sølv er der helt sikkert noget som matcher til dine ønsker. Hele kollektionen er af dansk design når det er aller bedst og der er intet at sige til at Nordahl er et af de absolut mest populære smykkebrands i Danmark. Alle smykkerne er i et stramt og enkelt design som giver et minimalisktisk og nordisk udtryk.

Bag Nordahl Jewellery står Nordahl Andersen smykker som nok er én af de stærkeste virksomheder i smykkebranchen, for udover Nordahl Jewellery er blandt andet kendte brands som Joanli Nor, H.C. Andersen julepynt og Son of Noa.

Et “must have” fra kollektionen er helt klart den smukke serie “Composed” som både kan fås i armbånd, øreringe og to slags halskæder som naturligvis findes i både sølv, forgyldt, rosaforgyldt og oxyderet sølv. En serie som helt sikkert kan fuldende dit look, uanset hvad anledning det er.

Vil du se hele kollektionen? Så hop ind på vores hjemmeside Guldcenter.dk eller kom ind i vores fysiske butik hvor du kan se dele af kollektionen live. Vi lover at der er noget til enhver smag og så endda til gode priser.