Nyheder fra Pernille Corydons nye AW2019 kollektion

Sommeren er så småt ved at gå på hæld og vi kan vel alle mærke at efteråret og den kolde tid er ved at være på vej. Det betyder nye varer og I den forbindelse har Pernille Corydon netop lanceret hendes splinternye AW2019 kollektion, som Guldcenter er meget glade for at kunne præsentere både i butikken og på webshoppen.

Kollektionen hedder Street Serenades og som navnet antyder er kollektionen inspireret af hverdagen fra forskellige steder rundt om i verden og fra små øjeblikke med mange forskellige mennesker.  Kollektionen indeholder både halskæder, øreringe, armbånd og ringe i helt klassiske og elegante designs. Med Pernille Corydons nye kollektion er der altså lagt op til både et smukt, enkelt og unikt univers, og selvom kollektionen er fra årets koldeste tid, er den fuld af varme og inspiration fra verdens smukkeste byer og omgivelser. Det er nemlig her at Pernille omfavner naturen og fanger figurer som dernæst bliver omdannet til enkle og stilrene smykkekollektioner.

Pernille er selv født og opvokset i Odense, nærmere Kerteminde, og allerede fra tidlig alder viste Pernille interesse for håndværk og design. I 2007 startede hun derfor med at danne, forme, designe og producere Pernille Corydon smykker, som kun har været en succes siden. En evne som Pernille kan er nemlig at skabe og altid tænke nyt, som i de fleste tilfælde bliver en realitet. Det unikke ved Pernille Corydons smykkekollektioner er også, at hun selv designer hvert eneste smykke som bare gør hendes brand endnu mere unikt.

En favorit er uden tvivl den såkaldte Copenhagen ring med små detaljer, som både gør den skinnende og iøjefaldende med den blanke overflade som reflekterer smukt i lyset. Som en ekstra bonus kan man få matchende halskæder samt øreringe til, hvad end man ønsker creoler, ørestikkere eller helt almindelige øreringe som passer til enhver lejlighed. Hele Copenhagen serien, og resten af kollektionen, kan naturligvis købes i enten sølv eller forgyldt sølv.

En anden favorit fra kollektionen er de elegante og klassiske Bali øreringe, som også findes i halskæde, armbånd og ring. Bali serien er perfekt til både hverdag eller når der er fest på programmet.

Som du kan læse spænder kollektionen sig over et indbydende udvalg af designs med perler, Lapis Lazuli sten samt levende, blanke eller banket overflader med små unikke detaljer som gør at der er noget for enhver smag, personlighed og lejlighed. Det gode ved kollektionen er også, at den passer til alle stilarter – uanset om du er til den rå stil, det mere glamourløse look eller den hverdagsprægede stil. Du kan nemlig også mixe og kombinere smykkerne som du har lyst. Derudover kan du ved hvert smykke vælge størrelser og længder som passer til dig, eller til én du vil glæde med et fantastisk smykke.

Er du blevet ligeså fristet som os? Så kan du gå ind på vores hjemmeside, hvor du hurtigt og let kan udforske og købe hele smykkekollektionen.