Skift urrem – og look – på dit Arne Jacobsen ur

Arne Jacobsen er et navn, der på alle måder emmer af kvalitet og eksklusivitet. Arne Jacobsen er kendt ikke bare i Danmark, men verden over, for unikt design og produkter i høj kvalitet. Vi kender ikke mindst hans ikoniske stole Svanen og Ægget, men han er også manden bag en række ure, der for længst har opnået ikonisk status. Igen handler det om funktionalitet, kvalitet og et tidløst design.

Køb dine Arne Jacobsen designs hos Guldcenter og spar 10% online

Arne Jacobsen Bankers ur med sort læderrem

Har du besluttet dig for at investere i et armbåndsur fra Arne Jacobsen, har du måske allerede en helt klar favorit, så du ved præcist, om det skal være Bankers, City Hall, Roman eller Station. Det er alle flotte og enkle ure i et tidløst og klassisk design.

Når du har besluttet dig for designet, skal du vælge, om urskiven skal være hvid eller sort, eller måske i den metalliske grå, som er en særlig limited edition-udgave. Du skal også vælge, om kanten på urskiven skal være i sort, sølv/stål eller forgyldt. Og så skal du vælge størrelsen på urskiven. Der er tre størrelser: 34, 40 og 46 mm. Der er tale om unisex-ure, så der er ikke noget, der hedder damestørrelse og herrestørrelse. De store ure har for eksempel været populære dameure i flere år efterhånden.

Arne Jacobsen Roman ur med sort læderrem

Sidst, men ikke mindst, skal du vælge urremmen. Du kan vælge en mesh-lænke eller en rem i kalveskind. Du kan vælge mellem flere forskellige farver. Og det er her, du virkelig kan lege med dit ur. Du kan vælge det helt enkle med for eksempel en sort læderrem eller en mesh-lænke i stål. Eller du kan vælge at sætte kulør på dit ur med en læderrem i en pangfarve som rød eller blå.

Arne Jacobsen ure - vælg din favoritrem

Heldigvis behøver det ikke være enten eller. Du kan nemlig altid skifte urremmen på dit Arne Jacobsen-ur – og dermed kan du lynhurtigt ændre look og udtryk. Remmene kan købes separat og ligesom på resten af sortimentet, sparer du også 10% på disse online hos Guldcenter.dk