Yndige og hudvenlige smykker til børnene

Lad de små gøre dig kunsten efter, og lad dem smykke sig med de fineste børnesmykker fra Blomdahl og Aagaard.

Der mange søde børnesmykker at vælge imellem. Smykker, der netop er designet til børn, så de er søde og fine og passer til alderen. Alle vores børnesmykker er lavet af ægte materialer, og stenene er syntetiske zirkonia. Du vil finde alt fra de helt klassiske smykker til børn som mariehøns, heste og hestesko, delfiner og venindehalskæder. Til smykker til de lidt ældre piger dekoreret med farverige zirkonia sten.

Hos Guldcenter forhandler vi børnesmykker fra Blomdahl Medical Beauty og Aagaard. Begge smykkefirmaer, der også er kendt for godt smykkedesign til voksne.

Der er for eksempel søde armbånd til børn med et lille fint vedhæng (for eksempel en blomst eller sommerfugl). Armbåndene kan justeres i længden, så de kan bruges i mange år. Skal du have et sæt med armbånd, halskæde og øreringe, kan du vælge en halskæde med matchende vedhæng og et par fine ørestikker. En sød og fin gave til lillepigen.

Børnesmykker med lyserøde blomster fra Aagaard
Børnesmykker med lyserøde blomster fra Aagaard

Til børn med hul i ørene er det rart at vide, at der findes allergivenlige øreringe. Det er det svenske firma Blomdahl Medical Beauty, der står bag de allergi- og hudvenlige øreringe fremstillet af medicinsk titanium, og er dermed alle nikkelfri smykker, som du trygt kan lade dit barn eller barnebarn bruge. Designet er heldigvis også i top, og der er masser af forskellige smukke øreringe at vælge imellem.

Allergi- og hudvenlige smykker fra Blomdahl
Allergi- og hudvenlige smykker fra Blomdahl

Vi har også enkle og fine børneøreringe fra det danske smykkehus Aagaard. Der er mange søde motiver at vælge imellem. Alle øreringene er fremstillet af ægte sterlingsølv, og de er så små, at de ikke hænger fast i tøjet.

Skal det være et mere personligt smykke, kan du vælge et bogstavvedhæng til halskæden, eller måske et vedhæng med barnets stjernetegn. Vi kan også tilbyde indgravering på smykker, så det bliver endnu mere personligt. Det kan for eksempel være et hjerte til pigerne og et ID-skilt til drengene.

Kig dig omkring, og find en fin smykkegave til de mindste. Og husk, at du altid sparer mindst 10 %, når du køber børnesmykker hos Guldcenter.