BLACK FRIDAY: Shop smykker og spar op til 85%!

popup-baggrund-hvid

Shop smykker med kæmperabatter på Black Friday
På fredag d. 25. november starter årets største udsalgsfest – Black Friday. Det er en amerikansk tradition, som vi har taget til os her i Danmark. I USA har Black Friday været kæmpestort i mange år. Ja, i de seneste ti år har det faktisk været den største og travleste shoppedag i hele USA. Og her i Danmark bliver Black Friday bare større og større for hvert år.

Du kan spare helt op til 85 %
Her hos Guldcenter hopper vi selvfølgelig også med på Black Friday-bølgen. Vi har fundet et bredt udvalg af skønne smykker, som du på netop denne dag kan købe til ekstraordinært gode priser. Du kan spare helt op til 85 % på udvalgte smykker som armbånd, halskæder, ringe og øreringe.

På Black Friday sparer du endnu mere, på vores i forvejen nedsatte varer, og køber du for over 500 kr., får du en gratis gave med, til en værdi af 250 kr.

Guldvedhæng med diamanter til HALV PRIS
Hjerte vedhænget er en tidløs klassiker, og en oplagt gave til en du elsker – eller til lidt selvforkælelse. Tre af dem, er af 14 karat guld, og med brillantslebne diamanter af kvaliteten Wesselton PI.

Herudover, har vi tre vedhæng fra det danske smykkehus, Aagaard, hvor du sparer 50% på guldvedhæng i 8 karat guld, samt et i 14 karat hvidguld.

Alle vedhæng sælges inkl. en kæde i sølv eller forgyldt sølv, med en længde på 42 cm.

Alliancering
Køb en elegant og klassisk alliancering, med 9 diamanter i 14 karat guld eller hvidguld. Diamanterne er brillantslebne, og af kvaliteten Wesselton SI. Ringene er håndlavede ud fra traditionelt guldsmedehåndværk, og der kredses for hver enkelt ring. Butiksprisen er 7.200 kr. men på Black Friday, kan du købe en alliancering for kun 4.000 kr.

Alliancering i 14 karat hvidguld med 9 W/SI diamanter - Nuran

Alliancering i 14 karat guld med 9 W/SI diamanter - Nuran

Prinsessering til UNDER halv pris
Skal du virkelig forkæle en du elsker, eller går du med tanker om, at skulle stille det store spørgsmål? Så er en prinsessering som disse, det helt rigtige valg. Ringene fås i 14 karat guld og hvidguld, de har fire grabber, som holder en smuk brillantslebet diamant på hele 0,40 carat af kvaliteten Wesselton SI.

Butiksprisen er 24.995 kr. og på Black Friday kan den blive din for kun 10.000 kr.!

Perlearmbånd fra STORY
På Black Friday sparer du 85% på de smukke perle armbånd fra STORY by Kranz og Ziegler – normalprisen er 995,- og til Black Friday kan du købe dem til 149,- hos Guldcenter! Perle armbåndene fås i farverne olivengrøn, blå, lilla, brun og lyserød, alle med magnetlås.

Ice Diamonds by Kranz
Den ene halvdel af Kranz og Ziegler duoen – Martin Kranz, har udviklet en serie af smykker, som på smukkeste vis forener det klassiske med det moderne. Smykkerne er lavet af kirurgisk stål og er prydet med hvide swarovski krystaller. Du får 50% på ALLE smykker fra Ice Diamond – vælg i mellem ringe, øreringe, armringe og halskæder.

Du skal sikkert nå at shoppe en masse på Black Friday, så for at gøre det ekstra nemt og hurtigt for dig at finde de fantastiske Black Friday-tilbud har vi samlet dem i en gruppe for sig. tilbuddene vil blive gjort aktive ved midnat når det bliver fredag d. 25. november – BLACK FRIDAY. Se tilbuddene her!

Shop julegaver og gaver til dig selv
Brug dagen på at shoppe julegaver til ekstra gode priser – eller forkæl dig selv med det smykke, du længe har drømt om. Og bare rolig, vi bytter helt indtil d. 1. februar 2017.