Blomdahl Nikkelfri smykker – Godt for dig og din hud

Nyhed hos Guldcenter
Nu kan du købe smykker fra det svenske firma Blomdahl hos Guldcenter. Det betyder, at du kan købe deres populære hud- og allergivenlige smykker med vores 10% rabat.

Et vigtigt valgt for din hud
Vi bliver hver dag udsat for giftige stoffer i vores tøj, mad og hudplejeprodukter. Huden skal beskytte kroppen. Vi må passe på huden og beskytte den, så godt vi kan mod alle de giftstoffer, som vi er i kontakt med. Det er derfor værd at tænke over, hvilke smykker du bærer. Der er nemlig stor forskel på, hvilke smykker du udsætter din hud for.

Blomdahl Medical Beauty producerer hud- og allergivenlige smykker, som ikke generer din hud. Smykkerne fra Blomdahl bliver produceret i samarbejde med hudspecialister, og materialet er nøje udvalgt – smykkerne er produceret i ren titanium eller medicinsk plastic og er helt fri for skadelige stoffer, som for eksempel Nikkel. Der er kun belægning på de dele af smykket, som ikke er i kontakt med huden.

En kombination af flot design og rene materialer
Fordi smykkerne fra Blomdahl bliver designet af hudvenligt materiale, betyder det ikke, at der er gået på kompromis med designet. Langtfra. Der er et stort udvalg af flotte designs for enhver smag. Du kan både vælge øreringe i forgyldt og sølvbelagt titanium og flere forskellige farver swarowski krystaller, som passer lige præcis til dig. Der er både ørestikker, som sidder helt tæt ved øret, og ørekroge i forskellige længder. Så hvorfor ikke vælge et smykke, der både er god mod din hud og er smukt og personligt?

Alle smykker fra Blomdahl Medical leveres i original æske, som sikrer at smykkerne ikke har været i berøring efter produktion.