Julepynt med H.C. Andersen motiver af Nordahl Andersen

Fint julepynt fra H.C. Andersen

Traditionelt julepynt

Blandt julepynten fra H.C. Andersen af Nordahl Andersen, kan du finde helt klassisk og traditionelt julepynt. Fx de helt enkle flettede julehjerter, som er lavet i forgyldt messing og foret med rød filt. Julehjerterne er super fine, og fås i et hav af størrelser, så du både kan hænge dem på juletræet, i vinduet og på døren. Brug julehjerterne som julegave, mandelgave eller raflegave, hvis du vil være sikker på at give en gave der falder i god jord.

Nyt julepynt hvert år

Hvert år udkommer Nordahl Andersen med en ny serie af julepynt, inspireret af H.C. Andersens eventyrer og papirklip. Tidligere år har julepynten være inspireret af eksempelvis Fyrtøjet og De Vilde Svaner. I år er året serie af julepynt inspireret af eventyret om Prinsessen På Ærten. Det smukke motiv forestiller sengen med de mange madrasser, og en ært helt nede i bunden. Øverst sidder en smuk prinsesse, som har så ond så ondt, efter at have mærket ærten under madrasserne hele natten. Julepynten med årets motiv fås som både julehjerter, kræmmerhus, papirklip, ophæng, lysholdere og meget mere.

Julepynt der kan bruges hvert år

Det gode ved julepynten fra H.C. Andersen af Nordahl Andersen er, at der trods et nyt motiv hvert år, er en rød tråd mellem de forskellige designs. Julepynten bliver nemlig udført ens hvert år, så man kan bruge det sammen med julepynten fra tidligere år. Hvis du ikke ved hvad du skal ønske dig i julegave, kan du jo passende ønske dig det smukke H. C. Andersen julepynt fra Nordahl Andersen. På den måde ved du hvad du kan ønske dig hvert eneste år, og hvert år have noget nyt julepynt at finde frem når julen nærmer sig.

Se julepynt fra H.C. Andersen af Nordahl Andersen her

Kan man bytte julegaver hos Guldcenter?

Ja, du kan bytte dine julegaver frem til 1/2-2024. Byt dem enten online, eller kom ned i vores butik i Jyllinge. Husk at medbringe kvitteringen.