H.C. Andersen julepynt med klassiske julehjerter

H.C. Andersen Jule Papirklip
Hans Christian Andersen blev født den 2. april 1805 og døde den 4. august 1875.

H.C. Andersen har skabt mere end 212 eventyr og historier og beriger den dag i dag både børn og voksne over hele verden.

Hans fantastiske fantasi og skabertrang kom ikke alene til udtryk igennem hans pen, men i høj grad også igennem hans saks, som han altid havde på sig.
På mange af hans rejser og ved mange selskaber underholdte han med hans fantastiske historier, alt imens han klippede fra fri hånd.
Ved fortællingens slutning foldede han sit papir ud og afslørede et fantasifuldt papirklip klippet specielt til lejligheden.

Papirklippene havde ikke alene til formål at glæde øjet, de var også en udfordring for intellektet. Tit var der en dybere mening i klippene, på samme måde som i eventyrerne, der overfladisk underholder, men som også sætter tanker i gang. Visse af klippene kan ses som spidsfindige rebusser – andre som ikoner. 

papirklip-blog

Disse papirklip er nu, ud fra hans originale klip, lavet til julepynt i forgyldt messing og sølv. Lad det smukke julepynt med Hans Christian Andersens papirklip skabe julestemning og inspirere til hyggelige fortællinger i dit hjem.

Køb den her hos Guldcenter.dk
http://www.guldcenter.dk/shop/julepynt-304c1.html

nordahl-andersen-julepynt
_a9q9209

 

Skriv et svar