Konfirmation 2017 – Til pigen

Konfirmation

Den store dag for mange 14 og 15-årige venter lige om hjørnet – nemlig deres konfirmation. Konfirmationen er en særlig milepæl i det unge menneskes liv, og et smykke eller et ur, har længe haft tradition for, at være klassiske gaver til at markere en dag som denne.

Hvad end du er på udkig efter en gave til konfirmanden, eller et smykke eller ur som skal bæres på dagen, er vi sikre på, at du kan finde det hos Guldcenter. Vi har et stort og varieret sortiment af både smykker og ure, og herunder, har vi samlet et inspirerende udvalg særligt til pigen der skal konfirmeres.

Klassiske gaveideer


Når der er konfirmation kommer vi ikke uden om de klassikere: hjerte vedhæng og kors vedhæng. Både som gave og som smykke på dagen, har de været båret og givet ved mange konfirmationer. Vi har de klassiske stolpe kors i forskellige designs, samt de smukke Dagmar kors. Vedhængene fås ikke bare med forskellige overflader – guld, sølv, forgyldt sølv og hvidguld, men også i forskellige størrelser. Og hjertevedhængene ligeså. Dem kan du desuden også få som medaljon, så der kan sættes et mindeværdigt billede i.

Husk at alle vedhæng sælges uden kæder, men at de naturligvis også kan tilkøbes hos os.

Konfirmation - halskæde med kors vedhæng

Ovenfor bærer modellen et klassisk korsvedhæng i str. medium – Pris fra 605,20 DKK 

Konfirmation - halskæde med dagmar kors

Dagmar korset som ses på billedet ovenfor fås i forskellige designs og størrelser – se dem hele vores udvalg af dagmarkors her.

Hjerte vedhæng med gravering

 

Vil man give smykket et personligt præg, kan vi gravere det for dig.

Se mere info og priser under “gravering“.

 

 

 

 

Guld og diamanter
Et smukt og klassisk valg, er helt enkle, men eksklusive diamantsmykker. Disse er fra Kleopatra, som er en kollektion af det danske smykkehus Scrouples. Denne, samt vores to serier, Eternity og Victoria, er ombytningsserier. Det vil sige, at man vil kunne starte med et smykke med en mindre diamant, og inden for to år kan den så byttes til et smykke med en større diamant – du betaler kun prisforskellen.

Ligger diamantsmykkerne lidt uden for budgettet, har vi her givet dig en alternativ løsning, fra Christina Jewelry and Watches. Smykkerne er af forgyldt sølv, med flotte klare topazer.

Konfirmation - smykker og gaver

Du kan desuden finde en masse budgetvenlige, smukke smykker på www.guldcenter.dk – se for eksempel kollektionerne fra Nordahl Jewellery, Joanli Nor eller Heiring, som alle formår at skabe et tidløst design med et twist.

Konfirmation - Story, Nordahl

Leaf øreringe i sølv fra Nordahl Jewellery – DKK 225,-
Armbånd og charms fra STORY by Kranz & Ziegler

 Konfirmation - Heiring, Nordahl og STORY

Icons cirkel øreringe i sølv fra Nordahl Jewellery – DKK 135,-
Drømmefanger halskæde fra Heiring
Armbånd fra STORY by Kranz & Ziegler

Følg med her på bloggen når vi viser dig mere inspiration til konfirmanderne. Og kan du slet ikke vente, kan du hoppe direkte ind på www.guldcenter.dk og kigger under vores kategorier “Til pigen” og “Til drengen“.