Lulu Copenhagen smykker, nyt brand på shoppen

Lulu Copenhagen smykker hos Guldcenter.dk

Jubii!! Vi forhandlere af LULU Copenhagen

Vi har netop fået det nye brand Lulu Copenhagen hjem til både butikken og webshoppen og vi er stjerne lykkelige! Smykkerne er alt vi forventede. Lulu Copenhagen laver smykker i et legesygt univers fuld af humor, farver og god stemning. Smykkerne er lavet i sølv og forgyldt sølv. Kombineret med farverig emalje kan du god begynde at glæde dig til en festelig oplevelse af de helt store.

Lulu Copenhagen smykker

De lækre smykker fra Lulu Copenhagen er alle lavet i sølv og forgyldt sølv. I hvert fald dem du kan shoppe hos os på Guldcenter.dk. Som Guldsmed har vi taget den beslutning kun at forhandle smykker i ædelmetaller. Det betyder desværre nogle gange at vi må vælge nogle designs fra. Til gengæld betyder det for dig at du altid kan være sikker på at modtage smykker i særlig høj kvalitet når du handler hos os. Smykkerne Fra Lulu Copenhagen er fuld af de fineste emalje farver og farvede zirkonia. Farver der lægger op til leg i det humør og fantasifulde smykkeunivers.

Shop dine Lulu Copenhagen smykker her

Øreringe fra Lulu Copenhagen

De mange øreringe fra Lulu Copenhagen er et kapitel for sig. Øreringene sælge stykvis. Dette er en helt bevidst beslutning fra Lulu Copenhagens side. Med et ønske om at reducere spild og overforbrug tilbyder man at kunne købe 1 ørering og supplere op med en til hvis du ønsker dig et par. Heldigvis er Lulu Copenhagen øreringe forholdsvis billige og et stk. koster kun 175,- og to stk. er blot den dobbelte pris.

Det giver dig mulighed for at kombinere øreringene som du ønsker det og skabe dit eget helt personlige look.

 

Øreringe og smykker fra Lulu Copenhagen

Hvem er Lulu Copenhagen?

Lulu Copenhagen er et dansk smykkemærke der laver smykker i et finurligt dog enkelt design der bygger på klassiske danske design traditioner. Smykkerne er fuld af farve og humor og kan kombineres med flere forskellige øreringe og farver sammen.

Hvad er Lulu Copenhagen smykker lavet af?

Smykkerne fra Lulu Copenhagen er lavet af sølv og forgyldt sølv med farverig emalje og glimtende zirkonia.

Er Lulu Copenhagen et dansk mærke?

Ja Lulu Copenhagen er et dansk mærke der bliver designet af Anja & Rasmus Gottliebsen direkte fra Nørrebro i København