Nyheder fra Pernille Corydon 2023

Pernille Corydon smykker 2023Pernille Corydon smykker 2023

Har du også set at der er kommet en ny kollektion fra Pernille Corydon? Det betyder også at der er kommet en frygtelig masse nye smykker du bare skal se. Den nye kollektion til foråret 2023 hedder Spring Breeze og emmer af sommer, sol og frihed. Kollektionen er inspireret af den natur Pernille elsker så højt.  Lige meget om det er den nære natur i baghaven eller natur som man oplever den på rejser til fjerne lande. Der vil altid være noget at inspirer sig af.

I Spring Breeze er smykkerne Bellis inspireret af den lille blomst vi alle kender så godt “Bellis”. En blomst der er blevet lavet mange blomster kranse af igennem tiden. Hvem har ikke lavet elsker/elsker ikke legen for at få svar på livets store spørgsmål en sommer dag i en blomster eng.

Pernille Corydon øreringe

Øreringene fra Pernille Corydon er et kapitel for sig. Coastline øreringene er inspireret af den smukke og barske forrevne kyst høst mod nord. Overfladen på de flotte creoler er rå og næsten brutal med et rustik og rillet look. Kombiner øreringene med Ocean Bloom ørestikkerne eller Mini Sea Breeze creolerne for at danne et personligt look.

Husk på at alle øreringene findes med matchende ringe, halskæder og eventuelt også armbånd, så du har mulighed for at skabe et helstøbt look.

Shop Pernille Corydon øreringe

Har du fået lyst til at se nærmere på de mange smykker og føler du trang til at udbygge samlingen af ringe med en af nyhederne kan du se alle Pernille Corydon ringene her. med de mange ringe har du mulighed for at stacke dine ringe som du vil og lave spændende nye kollektioner på alle fingre.

Ringe fra Pernille Corydon

Øreringe fra Pernille Corydon

Har du brug for hjælp eller har du spørgsmål til de mange smykker fra Pernille Corydon? Vores kundeservice står altid klar til at hjælpe dig med eventuelle tvivl du har. Du skal bare skrive eller ringe til vores kundeservice på telefon 46731089 eller maile på: kontakt@guldcenter.dk så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Se alle smykkerne fra Pernille Corydon:

Smykker fra Pernille Corydon