Nyheder fra STORY fra Kranz og Ziegler

Nyheder fra STORY fra Kranz og Ziegler

Gå på opdagelse i nyhederne for efteråret 2016 fra STORY fra Kranz og Ziegler, og opdag nye muligheder for at fortælle DIN historie, med det store udvalg af STORY armbånd, charms og ure.

STORY kollektionen er din unikke mulighed for, at sammensætte et personligt udtryk via dine smykker. Bland for eksempel forgyldte og rosa forgyldte charms, for et varmt efterårslook. Eller kombinér sølv og rhodinerede charms, og skab et smykke med en rå kant. Charms i 8 karat guld, prydet med funklende hvide sten, giver desuden mulighed for et mere eksklusivt look.

Vælg i mellem et stort antal STORY armbånd i lammeskind, slangeskind eller minkpels. Eller gå efter de smukke runde natursten som rød agat, blå aventurin eller mosagat – og få endnu flere muligheder for at variere dit personlige smykke.

Med de nye kampagnearmbånd får du et komplet sæt – armbånd og charm, til en ekstra god pris. Og herefter kan du tilføje lige de charms du ønsker – kun fantasien sætter grænser.

Vi har altid det nyeste fra STORY her hos Guldcenter.dk, og du sparer altid mindst 10 % på armbånd og ure, og mindst 15 % på alle charms.

Hvordan ser DIN historie ud?