Nyheder fra STORY by Kranz og Ziegler

NYHEDER fra STORY

Udvid din STORY samling med efterårets nyheder fra Kranz & Ziegler

Helt nyt til kollektionen er de smukke Ready-to-Go armbånd. Her får du et armbånd inklusiv en charm, i visse tilfælde inklusiv to charms, til en fordelagtig pris.

Det er lækre kombinationer perfekt til efterårets smykketendenser, helt fra de rå STORY armbånd i sort silke med charms med sølv emalje, til farverige blå pels armbånd med sølv charms.

Ready-to-go armbånd fra STORY
Ready to Go armbånd fra STORY: Venstre varenr. 4204007 | Højre: varenr. 5304003

Pels og skind i friske farver

Blandt de nye STORY armbånd finder du alt hvad hjertet begærer. De klassiske læder armbånd i ægte lammeskind kan du nu få i en lækker mos grøn – både som enkelt- og dobbeltstrenget. Style dem med forgyldte charms for en flot kontrast, og et ægte efterårslook.

Ready to Go armbånd med forgyldt charm

Armbåndene i slangeskind er blevet en fast del af STORY sortiment. Og velbegrundet. Det rå look tager sig smukt ud, og giver kant til de blankpolerede charms.  De er kommet i to varme efterårsfarver: en mørk blå og bronze. Også disse fås som både enkelt- og dobbeltstrenget.

Kombinér eventuelt armbåndene i læder eller skind med nogle af nye silke eller perle armbånd, for at bryde det rå læderlook.

Pelsarmbåndene fra STORY har fået mønster, og kan nu fås med dalmatiner og leopard mønster i lækkert kalvskind. Eller i fuld farve i en flot kobolt blå og mørkebrun.

STORY armbånd i læder, skind, pels, silke og med perler

Pryd dit armbånd med et nu endnu større udvalg af charms i sølv, sort, forgyldt og rosa sølv. Fra de helt enkle, som “Cross Fit” eller “Casual Ball”. Til de mere ekstravagante, som “Barrel Grid” eller “Shiny Ring”. Alle charms passer til STORY ambånd i læder, silke og skind.

STORY ure til din STORY samling

Som noget helt nyt denne sæson kan du nu få et STORY armbåndsur.

Urene fås i tre forskellige farver med meshlænker i stål, og i tre forskellige farver med læderremme.
Glasset er af det ultrehårde safirglas, og urkassen er af stål.

Et flot og elegant ur, som går perfekt sammen med dit STORY armbånd.

Armbåndsure fra STORY

Shop alle nyheder fra STORY på Guldcenter.dk!

Du sparer 10% på alle armbånd og 15% på alle charms