Påske og konfirmation

kleo-grace1

Konfirmation smykker

Konfirmationen er for mange den første, store ‘glædens dag’, som man husker og mindes tilbage på. Det er en dag, der bliver fejret i familie og venners lag, ofte med fest, sang og gaver.

Til en sådan begivenhed er det oplagte gavevalg et smykke, der resten af livet vil kunne minde konfirmanden om netop denne dag. Konfirmationssmykket bliver hermed et personligt smykke, og det findes med god grund i alle afskygninger.

Det kan være alt fra navnehalskæder og armbånd med personlige charms til alliance ringe med sten, der vil kunne pryde konfirmanden og fysisk være symbol på vedkommendes erindring til evig tid.

Se alle konfirmation smykker her: http://www.guldcenter.dk/shop/konfirmation-315c1.htmlvielsesringe1

Stort udvalg af vielsesringe

Vielsesringe er et symbol og fysisk minde om den dag, hvor kærlighed er blevet forenet. Det er et smykke, der i ægteskabets medgang og modgang vil minde ægteparret om den glædens dag, hvor de blev gift.

Vores store udvalg af vielsesringe skaber grundlaget for, at du kan finde den rigtige ring. Den rigtige ring er bundet op på personlighed, og det er derfor vigtigt, at man ikke nøjes. Ringen skal pryde og bæres som et fysisk minde om ens kærlighed, og de kan fås i et utal af variationer, hvad angår materiale, form og pris. Man kan endda designe ringene selv, således at bruden og gommen matcher i smykker såvel som sind.

Find guldcenter her