Nyheder fra Christina Collect.

Spændende nyheder fra

Christina Collect

Christina Collect

Igen her til efteråret er Christina Watches Collect kommet med mange nye smykker, charms og ure. De er som altid gode til at lave en serie der er god, at mixe og matche med de charms man har i forvejen og det er dejligt at få et nyt item til håndleddet.

Det fine ved Christina Collect smykkeserie er også, at smykkerne kan styles i mange retninger og passer til både unge og gamle. Er men til det feminine eller nostalgiske udtryk kan man  vælge en charm som en nøgle, et stjernetegn, et flettet hjerte charm eller måske et par engle vinge. Skal det være mere råt er det oplagt at vælge stjerner, en grafisk form eller en twisted drop charm alle passer godt til læderarmbåndene fra Christina Collect serien.

Christina Collect charms hos Guldcenter.dk

Smykkerne fra Christina Collect kommer i forgyldt sølv og rohdineret sølv og er lavet i en virkelig god kvalitet – og skal du forkæles lidt ekstra kan du også finde nogle af smykkerne i guld eller sølv.

Christina armbånd og smykker kommer i mange prisklasser og gør det til en oplagt gave ide. De er både gode til venindegaver, værtindegaver og julegaver –  eller bare som påskønnelse til en du holder af.

Vi har et stort udvalg og glæder os til at vejleder dig i butikken eller online

 

Smykker fra Christina Collect hos Guldcenter