Smukt nordisk design fra Nordahl Smykker

Fristende nyheder fra Nordahl.

Så er der igen nyheder på hylderne fra danske Nordahl Smykker fra smykkehuset Nordahl Andersen. Og endnu en gang er det fine og smukke smykker til virkelig gode priser, der gør, at man godt kan tillade sig indimellem at købe lidt nyt til smykkeskrinet, uden at det slår bunden ud af økonomien. Du kan vælge en enkelt ting som en ny ring, et armbånd, en halskæde eller øreringe – eller du kan sammensætte et helt sæt med matchende smykker. Som altid kan du vælge mellem sølv, sort sølv, forgyldt eller rosaforgyldt. Det er flot hver for sig, men det er mindst lige så flot at blande de forskellige farver på kryds og tværs.

Blandt nyhederne finder du serien Livets Træ – det er det fineste lille træ, der slet ikke er til at stå for. Du kan få det på øreringe, ringe, halskæder og armbånd – og i de forskellige farver: sølv, sort, rosa og guld.

Livets træ fra Nordahl Smykker

Botanic er en anden flot nyhed med et helt enkelt bladmønster med tre åbne og stiliserede blade. Meget fint og helt enkelt.

Smykker fra Nordahl Smykker

Både nyhederne og klassikerne fra Nordahl Smykker er flotte og enkle smykker, der kan bruges både til hverdag og fest. Find dem alle her på siden – og følg med, når der kommer nye flotte design.