Nyheder fra Christina Collect.

Spændende nyheder fra

Christina Collect

Christina Collect

Igen her til efteråret er Christina Watches Collect kommet med mange nye smykker, charms og ure. Christina Collect er som altid gode til at lave en serie der er god, at mixe og matche med de charms du har i forvejen. Det er altid dejligt at få et nyt charm til håndleddet.

Det fine ved Christina Collect smykkeserie er også, at smykkerne kan styles i mange retninger og passer til både unge og gamle. Er du til det feminine eller nostalgiske udtryk, kan du vælge en charm som en nøgle, et stjernetegn, et flettet hjerte charm eller måske et par engle vinge. Skal det være mere råt er det oplagt at vælge stjerner, en grafisk form eller en twisted drop charm alle passer godt til læderarmbåndene fra Christina Collect serien.

Christina Collect charms hos Guldcenter.dk

Smykkerne fra Christina Collect kommer i forgyldt sølv og rhodineret sølv og er lavet i en virkelig god kvalitet. Skal du forkæles lidt ekstra, kan du også finde nogle af smykkerne i guld eller sølv.

Christina armbånd og smykker kommer i mange prisklasser og gør det til en oplagt gave ide. De er både gode til venindegaver, værtindegaver og julegaver –  eller bare som påskønnelse til en du holder af.

Vi har et stort udvalg og glæder os til at vejleder dig i butikken eller online

 

Smykker fra Christina Collect hos Guldcenter