Tommy Hilfiger X Guldcenter

Har du set de flotte ure fra Tommy Hilfiger?

Hos Guldcenter er vi altid på udkig efter nye spændende varer til vores webshop – og dermed til dig som kunde. Et af de nye mærker i butikken her i foråret er amerikanske Tommy Hilfiger ure. Vi har udvalgt en række flotte Tommy Hilfiger ure, som vi har glædet os til at præsentere. Der er både dameure og herreure – med læderrem og lænke og i flere forskellige farvekombinationer. Og til herrerne er der også flotte, enkle og maskuline armbånd i flettet læder.

Tommy Hilfiger ure - SPAR 10%

Klassisk med et twist

Du kender sikkert allerede Tommy Hilfiger fra tøjsiden – hvor det ikke mindst er de flotte poloer i alverdens farver, der har været meget populære. Lige siden starten i 1982 har den amerikanske modeskaber Tommy Hilfiger stået for den let genkendelige klassiske, amerikanske og sporty stil – klassisk med et twist, som modekoncernen selv ynder at kalde deres stil.

Urene og smykkerne er også både klassiske og sporty. Det er enkle og stilrene ting i et sikkert design og med blik for de små detaljer, der er med til at gøre hele forskellen. Kvaliteten er helt i top, så du kan roligt investere i et ur fra Tommy Hilfiger.

To Tommy Hilfiger herre- og dameure
To Tommy Hilfiger herre- og dameure

Et ur er en god gave

Et ur er altid en god gave. Og de fleste kender brandet Tommy Hilfiger i forvejen. Så med et ur fra Tommy Hilfiger kan du ikke gå helt galt i byen. Det vil være en gave, der vil glæde de fleste med sans for stilsikkert og klassisk design. Eller måske skal uret være en gave til dig selv?

Når du køber dit Tommy Hilfiger ur hos Guldcenter, sparer du altid 10 %. Du får uret leveret i en original Tommy Hilfiger æske og der medfølger naturligvis garantibevis.