Har du studentergaven på plads?

Find den helt rigtige gave til studenten

Tre års knokleri er slut – det skal fejres med fest og gaver! Og gaven til studenten skal selvfølgelig være den helt rigtige. Men det kan indimellem være lidt svært, for de unge ved godt, hvad de vil have.

Hos Guldcenter ved vi heldigvis også, hvad der plejer at falde i god smag hos studenterne. Og for at gøre det lettere for dig har vi samlet en række gode bud på den helt rigtige gave til studenten – hvad enten det er en pige eller en dreng.

Smykker og ure er altid et sikkert hit

Hos pigerne er et smykke eller et ur altid et godt valg. Der er selvfølgelig først og fremmest alle de søde studentersmykker som en halskæde eller et armbånd med et studenterhuevedhæng eller en studenterhuecharm til Story armbåndet.

En smuk alliancering er et andet godt bud på en studentergave. Det er en flot og klassisk gave, der kan bringe minder om studentertiden mange år frem. Du kan få allianceringe i rødguld eller hvidguld, og netop nu, koster de kun 4.495,-.

Ved senere lejligheder kan allianceringen udbygges med flere sten – og derfor er det et smukt og levende smykke, der kan forandre sig med tiden.

Studentergave til pigerne
Allianceringe i 14 karat rød- eller hvidguld FØR 7.200,- / NU 4.495,- | Studenterarmbånd fra Nordahl 175,50 online

Til drengene er der også mange flotte og maskuline smykker at vælge imellem, hvad enten det skal være et armbånd, en halskæde eller en ring.

Et ur er altid en god og påskønnet gave til både drengene og pigerne. Vi har masser af flotte og klassiske ure at vælge imellem, så der er noget for enhver smag og stil.

Giv en abe med studenterhue

I de senere år er de flotte træfigurer fra Kay Bojesen blevet populære gaver, også på gavebordet til studenterfesten. Som studentergave er det ikke mindst aben udstyret med en rød eller blå studenterhue, der efterhånden er blevet lidt af en klassiker på den store dag. Men der er selvfølgelig også elefanten, bjørnen, gravhunden, flodhesten, den flotte garder eller sangfuglene – hvis du vil give en klassisk gave, der holder i mange år.

Kay Bojesen abe med studenterhue