Nyhed! Endnu mere personlige ringe

Nyhed: Vielsesringe med dit stjernetegn

Bedst som man troede, at nu ville der nok ikke komme mere nyt inden for vielsesringe, så er der selvfølgelig nogle kreative sjæle, der kommer op med noget helt nyt, der ikke er set før. Og heldigvis for det.

Nyheden (i denne omgang) er vielsesringe med dit stjernetegn. Og hvordan skal det så forstås? Ideen er, at diamanterne i dameringen placeres som det stjernebillede, som dit stjernetegn repræsenterer. Ringen for stjernetegnet Jomfruen er for eksempel udsmykket med otte diamanter i forskellige størrelser – alle sammen er placeret præcist som stjernebilledet for Jomfruen. Og til ringen for stjernetegnet Tyren er der brugt fem diamanter i forskellige størrelser til at lave det helt rigtige stjernebillede.

Vielsesringe med stjernetegn

Herreringen er en flot, enkelt og helt klassisk glat ring – præcist som mange mænd foretrækker deres vielsesring.

Stjerntegnet afgør antallet af diamanter

Antallet af diamanter i dameringen afhænger helt af det enkelte stjernetegn. For nogle stjernetegn er stjernebilledet bare fyldt med flere stjerner end for andre stjernetegn. Men tænk at få en vielsesring med en stjernehimmel fyldt med diamanter – det er da en smuk og berusende tanke.

Vielsesringe med dit stjernebillede i diamanter
Alle ringene fås i både guld, hvidguld og sølv

I kan få vielsesringene i 8 og 14 karat rødguld, i 14 karat hvidguld og i sterling sølv. Det er smukke og meget gedigne ringe i en flot og kraftig kvalitet. Og de er præcist så brede, at der er god plads til hele stjernebilledet.

En meget personlig vielsesring

En vielsesring, der repræsenterer dit stjernetegn, er ikke noget, man ser overalt. Det er en personlig ring, som repræsenterer netop dig. Og hører du til dem, hvor stjernetegnet er noget, du virkelig bruger og er bevidst om, er det lige en ring for dig.

I kan gøre jeres vielsesringe endnu mere personlige med den indgravering, I vælger. Det er kun jer, der kan se, hvad der står, så det er helt op til jer at udtrykke jer, som I har lyst til. Når I køber jeres vielsesringe hos Guldcenter, betaler I ikke noget for indgraveringen. Derudover sparer I også altid 10-20 % på jeres vielsesringe, og fragten dækker vi også.

Inden I bestiller jeres ringe, skal I selvfølgelig være helt sikre på, at I vælger den rigtige størrelse. Vi tilbyder derfor, at I kan låne et såkaldt ringmål så I kan sidde derhjemme og i ro og mag prøve de forskellige ringe på, indtil I er helt sikre på den rigtige størrelse.

Husk forårskampagner på vielsesringe

Husk også at kigge på vores forårskampagner med vielsesringe. Her kan I spare op til 46% på et sæt og I får stadig gratis gravering og gratis fragt.