5 gode tips inden I vælger forlovelsesringe og vielsesringe.

Vielsesringe hos guldcenter

Hvordan man vælger den rigtige vielsesring.

Mere end noget andet smykke er forlovelsesringe og vielsesringe et symbol på jeres fremtidige liv sammen og jeres kærlighed og hengivenhed til hinanden. Den er symbolet på jeres sammenhold i årene fremover. Det er altid vigtigt at tage den rigtige beslutning. Med ringe skal I tage beslutning om ringens materiale, udformning og indgraveringer. Nogle vælger at bruge deres forlovelsesring som vielsesringe, men langt de fleste vælger, at have en forlovelsesring og derefter finder de vielsesringe  der komplimentere forlovelsesringen fint og går dagligt med dem begge.

Vi har lavet en liste med 5 gode råd til jer før I tager den store beslutning.

1. Gå ikke ned på kvaliteten på ringen.

Jeres vielsesringe er ringe der skal holde i mange år. Det er ofte en god ide at vælge ringe der er lavet af et anderkendt mærke, der har erfaring med vielsesringe. Bestil jeres vielsesringe i god tid. Når først I går i gang med at finde jeres ringe vil I opdage, at det godt kan være lidt sværere at beslutte sig for hvordan ringene endeligt skal se ud.

2. Kom ind i butikken og prøv jeres vielsesringe.

En Vielsesring skal være med jer i mange år frem. Det er vigtigt at tage den rigtige beslutning. Når I kommer hos os i butikken, vil vi vejlede jer i forhold til ringe. Skal det være brede eller smalle vielsesringe, skal det være en vielsesring med struktur eller måske brillanter? Vi vil gøre vores til være med at gøre dagen til en dag I vil huske mange år fremover for vi elsker at hjælpe jer med at finde de rette ringe til denne fantastiske begivenhed.

3. Når du vælger model, så tænk både over din stil, men også din livsstil.

Det vigtigste er selvfølgelig at lytte til dit hjerte, men lidt fornuft er nu også godt. Skal I fx have ens vielsesringe? Skal de være med eller uden diamanter? Skal det være en vielsesring lavet af guld, hvidguld eller rosaguld? Bruger du dine hænder meget, skal du overveje en enkelt mellemvidde i stedet for en helt smal vielsesring fyldt med diamanter. Har du været så heldig at få en forlovelsesring og skal nu til at beslutte dig for en vielsesring, så tag forlovelsesringen med. Du vil garanteret gerne blive ved med at gå med din forlovelsesringe efter I er blevet gift. Her kan det være vigtigt, at de to ringe ser godt ud sammen – om du vælger at gå med dem på samme finger eller på hver sin hånd.

4. Hvilket materiale skal I vælge.

Du har sikkert en præference for guld, hvidguld eller rosaguld ringe? Det er fordi nogle materialer ser bedre ud på din hudfarve end andre. Hvidguld er den ringfarve der passer bedst til flest hudtoner, hvor guld passer godt til lidt mørkere toner og vielsesringe i rosaguld er smukt til helt lyse hudtoner.  Når alt dette er sagt, så vælg det du godt kan lide og finder dig godt tilpas med, det vil være det du bliver lykkeligst for i årene fremover. Husk også at tænke over om du fryser eller har varme fingre når tager stilling til den endelige ringstørrelse. Kolde fingre er lig tynde fingre og varme får tit fingrene til at svulme en smule op. Du har også mulighed for, at  leje et ringmål. Vi sender dig helt enkelt et ringmål og du kan så måle dine fingre hjemme og finde frem til den rette størrelse.

5. Den sidste ting I kan overveje..

– Er, at bruge genbrugsguld til eller jeres vielsesringe. Ofte har man arvet sine elskede bedsteforældres vielsesringe, guld fra en oldemor eller et konfirmationsarmbånd fra sin mor. Ting man ikke går med, men som har stor affektionsværdi. Bringe dette guld over i jeres vielsesringe. Lad det blive en del af jeres historie samtidig med, at I har et nært familie medlem med jer på jeres vej! Det giver jer også mulighed for, at designe jeres vielsesringe selv og det er selvfølgelig med til at gøre ringene meget personlige. Sidst men ikke mindst bør I overveje om I vil have indgraveret en tekst eller et symbol i jeres vielsesringe? Skal der stå det samme i dem begge som fx. datoen for jeres vielsen? Eller en inskription som: din for evigt, jeg elsker dig, mit hjerte er dit. Mulighederne er mange.

Vi håber dette er en hjælp i jagten på den perfekte vielsesring til den perfekte dag.VVielsesringe der varer for evigt