Story armbånd fra Kranz og Ziegler

Klassiske STORY armbånd til julens gaver

Smykke armbåndene fra Story er den perfekte gave ide. Lige fra de feminine silkearmbånd til de mere cool læderarmbånd og kombineres begge fint med de andre smykke tendenser vi ser for tiden. Skal du give et STORY armbånd i gave, er det oplagt at give et af kampagnearmbåndene. Her får du et armbånd med en charm og så eventuelt supplere op med en eller flere STORY charms.

STORY Charms til alle typer

Til Story armbåndene tilkøber man charms. Disse charms kommer både i forgyldt sølv charms, sølv charms, rhodineret sølv charms og rosa forgyldte charms. Mange af disse charms fra STORY kan du også finde med forskellige sten, der giver din charm lidt ekstra bling. Skal det være ekstra lækkert så shop et 8 karat guld charm til dit armbånd.

Charms fra Story

Som en meget personlig gave kan du vælge at give et stjernetegns charm.  Til en kæreste, så måske begge jeres stjernetegn, for at vise jeres kosmiske forbindelse.

STORY charms

Story laver også en serie ‘Ready to Go’ armbånd hvor du får en fin kombination af enten læder og perler eller silke og perle armbånd. På disse ‘Ready to Go’ armbånd kan man naturligvis også videreudvikle på dit armbånd og tilføje flere charms.Ready to go Story armbånd

Armbånd i Slangeskind og kalvepels

Armbåndene i slange skind fra Story er produceret i ægte slangeskind og kommer i flere forskellige farver. Da slangeskindet er et naturmateriale, kan der forekomme små variationer mellem de forskellige armbånd, men de har alle været igennem en god kvalitetskontrol inden skindet er blevet godkendt til produktion. De små forskelle gør at du her får et helt personlig armbånd og du kan gøre det endnu mere personligt ved at tilføje charms der fortæller din personlige historie.

Ligeledes med armbåndene i kalveskind. De er naturligvis også i et naturmateriale og er blevet grundigt kvalitetssikret inden de er blevet godkendt til produktion. Også disse armbånd er gode at bruge i kombination, med dine øvrige smykker eller i kombination med de øvrige armbånd og charms fra STORY