Smukke nyheder fra Christina Collect

Christina Collect smykker til efteråret 2023

Smykker fra Christina Collect, består af lækre smykker til piger og kvinder i alle aldre. Smykkerne er lavet i kvalitetsmaterialer, og i et hav af forskellige designs og især charms.  De mange forskellige charms, er dét der gør Christina Collect smykkerne helt unikke.

Med Christina Collect smykkerne får du muligheden for, at designe dit eget helt personlige armbånd eller ur, hvor du nøje kan udvælge dine charms. Charms og armbånd kan du læse meget mere om nedenfor.

Udover de populære læderarmbånd og charms, designer Christina også både øreringe, armbånd, vedhæng, ringe og meget mere! Derfor synes vi helt sikkert, at du skal tjekke de nye smykker fra Christina Collect ud.

Christina Collect armbånd

Christina Collect er et enormt smart koncept. Meningen med konceptet er, at du køber et læder-eller sølvarmbånd, og derefter køber du lige præcis de charms som du bedst kan lide.

Læderarmbåndene fås i et hav af varianter, mønstre og farver, og du kan med de forskellige charms designe dit helt personlige armbånd. Læderarmbåndene kommer eksempelvis i guld eller sølvfarvet slangemønster, og i guld, sølv og sort glitter. Udover det, fås læderarmbåndene i farver som pink, blå, grøn og rød. Se alle læderarmbånd her.

Hvis ikke du er til et armbånd i læder, kan du også få Christina Collect armbåndene som en sølvkæde, med en fin lås. Låsen på sølvarmbåndet er dekoreret med et “C” og en lille hvid topas, som gør låsen til en del af smykket, og dermed blender ind mellem de forskellige charms.

Christina Collect charms

Vi har efterhånden ikke tal på, hvor mange forskellige charms der findes fra Christina Collect. Blandt nyhederne har vi fået nogle super fine charms hjem, som vi er sikre på bliver meget populære. Nyhederne kan gives enten som julegave eller blot som en forkælelse til én selv.

Vi har blandt andet modtaget et charm med navnet “Tree of Green Life”, som er det fineste lille charm i sølv eller forgyldt. Charmet er designet som livets træ, og er dekoreret med grønne kubiske zirkonia, som skal forestille træets blade.

Vi har også modtaget det årlige nytårs-charm, som viser tallet “2024”, og er pyntet med hvide zirkonia. Dette charm, er også den perfekte gave, til kvinden eller pigen der har alt! Bare husk at tilkøbe et armbånd, hvis ikke hun har et i forvejen.

Christina Collect giver dig mulighed for at kombinere dine smykker på tværs af farver og materialer, hvis du bedst kan lide at blande dine smykker. Charms fra Christina Collect fås både i sølv, forgyldt og guld/hvidguld.

Husk at du altid får -10% på smykker fra Christina Collect hos Guldcenter.dk

Kan man lave sit Christina Collect armbånd om til et ur?

Ja, det kan man! På Guldcenter.dk kan du købe forskellige startsæt, som gør det nemt at lave sit armbånd om til et ur – og hvor alt hvad man skal bruge medfølger.

Hvor kan man købe Christina Collect smykker fysisk?

I vores butik i Jyllinge Centret 12A, kan du købe dine nye Christina Collect smykker. Og, vi pakker dem også ind helt gratis, hvis smykkerne skal gives som en gave.

Merleperle smykker til efteråret aw23

MerlePerle smykker til hverdagen

MerlePerle smykker hylder hverdagen

Vi går all in for hverdags realisme og tror på at man er lykkeligst, hvis også man kan finde lykken i de helt normale, nogle gange små ting, i hverdagen.

Med den store usikkerhed om hvem man er – Hvem man gerne vil være! og måske også hvordan man kommer til det punkt hvor man er tilfreds og kan hvile i sig selv. Det vil vi rigtig gerne hjælpe med.

Ikke at det er forkert at drømme og have ønske. MerlePerle er all about drømme, fantasier og ønsker for nutid og fremtiden og det prøver vi at formidle med vores

Med smykker der laves i sølv og i forgyldt sølv kan du fra MerlePerle, finde smykker til priser mellem 250 og 600 kroner. Vi prøver altid på at holde prisen så det er muligt for alle af få et lækkert smykke til en overkommelig pris. Det er så surt at tabe en ørering hvis den har været alt for dyr!! Det er slemt nok hvis det i forvejen er en ørering man holder meget af!

Perlesmykker

I MerlePerles kollektion finde du øreringe, ringe, halskæder og enkelte armbånd. Rigtig mange ad smykkerne er lavet med perler eller sten i smukke farver,  vi elsker nemlig farver og perler. Alle sammen er de oplagte at kombinere med hinanden på kryds og tværs, så du finder frem til dit helt eget personlige og unikke look!

Vi glæder os til at vise dig hele kollektionen – der i øvrigt hele tiden udvikler sig og kommer med nye kombinationsmuligheder.

Og husk lige når du tilmelder dig Merleperles nyhedsbrev på deres egen hjemmeside får du 10% på din første ordre! 😍

Vi ses 🙌

Hvor man man købe MerlePerle smykker?

Du kan efterhånden købe MerlePerle smykkerne flere steder! Du kan købe dem her hos os hos Guldcenter.dk men du kan også købe dem direkte fra Merleperles egen hjemmeside www.Merleperle.dk

Er MerlePerle et dansk brand?

Ja MerlePerle er et dansk brand og vi holder til i Jyllinge lige nord for Roskilde. Smykkerne er designet i en enkel stil formet af dansk design med et hint af feminin, romantik. 💝

Lulu Copenhagen smykker, nyt brand på shoppen

Lulu Copenhagen smykker hos Guldcenter.dk

Jubii!! Vi forhandlere af LULU Copenhagen

Vi har netop fået det nye brand Lulu Copenhagen hjem til både butikken og webshoppen og vi er stjerne lykkelige! Smykkerne er alt vi forventede. Lulu Copenhagen laver smykker i et legesygt univers fuld af humor, farver og god stemning. Smykkerne er lavet i sølv og forgyldt sølv. Kombineret med farverig emalje kan du god begynde at glæde dig til en festelig oplevelse af de helt store.

Lulu Copenhagen smykker

De lækre smykker fra Lulu Copenhagen er alle lavet i sølv og forgyldt sølv. I hvert fald dem du kan shoppe hos os på Guldcenter.dk. Som Guldsmed har vi taget den beslutning kun at forhandle smykker i ædelmetaller. Det betyder desværre nogle gange at vi må vælge nogle designs fra. Til gengæld betyder det for dig at du altid kan være sikker på at modtage smykker i særlig høj kvalitet når du handler hos os. Smykkerne Fra Lulu Copenhagen er fuld af de fineste emalje farver og farvede zirkonia. Farver der lægger op til leg i det humør og fantasifulde smykkeunivers.

Shop dine Lulu Copenhagen smykker her

Øreringe fra Lulu Copenhagen

De mange øreringe fra Lulu Copenhagen er et kapitel for sig. Øreringene sælge stykvis. Dette er en helt bevidst beslutning fra Lulu Copenhagens side. Med et ønske om at reducere spild og overforbrug tilbyder man at kunne købe 1 ørering og supplere op med en til hvis du ønsker dig et par. Heldigvis er Lulu Copenhagen øreringe forholdsvis billige og et stk. koster kun 175,- og to stk. er blot den dobbelte pris.

Det giver dig mulighed for at kombinere øreringene som du ønsker det og skabe dit eget helt personlige look.

 

Øreringe og smykker fra Lulu Copenhagen

Hvem er Lulu Copenhagen?

Lulu Copenhagen er et dansk smykkemærke der laver smykker i et finurligt dog enkelt design der bygger på klassiske danske design traditioner. Smykkerne er fuld af farve og humor og kan kombineres med flere forskellige øreringe og farver sammen.

Hvad er Lulu Copenhagen smykker lavet af?

Smykkerne fra Lulu Copenhagen er lavet af sølv og forgyldt sølv med farverig emalje og glimtende zirkonia.

Er Lulu Copenhagen et dansk mærke?

Ja Lulu Copenhagen er et dansk mærke der bliver designet af Anja & Rasmus Gottliebsen direkte fra Nørrebro i København

Smykker med perler fra MerlePerles kollektion

PErlehalskæder og perleøreringe fra MerlePerle

MerlePerle smykker er så smukke!

Har du også hørt om det nye smykkemærker MerlePerle og er blevet nysgerrig på hvad det nu drejer sig om, så skal du bare læse videre her. Smykkerne fra Merle perle er vores eget smykkebrand der først så dagens lys i 2022. Med MerlePerle vil vi gerne designe smykker i et let og legende design, smykker der taler til de kreative og eventyrlystne side af dig. Mange af vores smykker er lavet med perler og smykkesten i fine farver, der skriger på glæde og frihed. Alle smykkerne er lavet i enten sølv eller 18 karat forgyldt sølv, hvilket giver dig en høj kvalitet.

Smykker fra MerlePerle

Med en ny smykke kollektion ønsker vi at lave smykker der bringer glæde. Til smykker er ofte forbundet en historie der, minder om episoder i livet – enten gode eller dårlige. Men dog perioder i livet der har været med til at forme og danne os til dem vi er i dag. Dermed har smykker often en stor betydning for os og minder os om levet liv. Sådan er det også med MerlePerle smykker, der skaber glæde i hverdagen og kan hjælpe dig med at skabe personlighed og identitet.

Smykker med perler fra MerlePerle

Perlehalskæder og smukke øreringe

Perlehalskæder har aldrig været mere populære og vi er også vilde med dem. Heldig vis for alle os der ELSKER perlekæder og halskæder findes der et enormt stort udvalg af forskellige perler og looks at vælge imellem. 🦪 MerlePerle perlehalskæder kan både være lavet med store barokke perler, med et voluminøst udtryk, men også med små runde ferskvandsperler som vi kender dem fra de helt klassiske perlehalskæder. Hos os finder du begge dele🦪

Vil du se flere af vores MerlePerle smykker, kan du se dem hos www.Guldcenter.dk under MerlePerle

Øreringe fra MerlePerleSmykker i sølv og forgyldt sølv fra MerlePerle

 

Er MerlePerle et dansk smykkemærke?

Ja MerlePerle er et dansk smykkemærke der blev dannet i 2022 af Stella og Christian der også står bag smykke webshoppen www.Guldcenter.dk. Smykkerne er lavet i sølv og forgyldt sølv med kvalitetsstempler.

Hvem laver MerlePerle smykker?

Det er Stella og Christian der står bag smykkemærket MerlePerle. Brandet er opkaldt efter deres datter Merle og deres store passion for smykker og især perler. Det er det fordi de elsker begge dele og ville have et navn der betød noget for dem.

Hvad er perler lavet af?

Perler er et naturmateriale der vokser i muslinger. Perler kan enten være naturperler eller kulturperler. Forskellen mellem de to er at naturperler et vokset i en musling der lever frit i havet. Disse kan være utrolig svære at finde. Kulturperler der i mod dyrkes i muslinger der lever i perlefarme og kan bedre kontrolleres. Dette i forhold til hvor stor perlen bliver og hvor man kan finde den.

Ure i dansk design fra Bering Time

Ure i dansk design fra Bering Time

Ure i dansk design fra Bering Time

Bering Time- Ure i dansk design

Er du også stolt af dansk design? Så kender du helt sikkert til de lækre Bering Time ure. De smukke ure fra Bering Time er alle kendetegnet ved at være lavet i et tidløst design. Et design med en klassiske enkel streg og et udtryk der står skarpt og grafisk.

Vores egen opdagelsesrejsende Vitus Bering er inspirationskilden. Som den “første” europæer der opdagede Alaska, har manden fået både Bering strædet opkaldt efter sig, men også en hel tidszone Bering-Time. Hvis ikke det er fascinerende hvad er så??

 Bering Time ure

Urene fra Bering Time findes til både kvinder og mænd. Nogle af urene er unisex, så du selv kan vælge om dit ur skal være stort eller lille i størrelsen. Bering urene er lavet i et dansk design med lige linjer, klare former og ikke mindst i et holdbart materiale, så vi ikke belaster jordens ressourcer yderligere.

Holdbare ure fra Bering Time

Netop miljøet og at mindske belastningen af dette står Berings stifter Michael Witt Johansens meget på sinde. Med en lang historik og barndoms minder om Grønland og den vilde, barske og imponerende natur udsprang ideen om at lave et ur. Alle Bering Time urene er lavet i robuste materialer fra inderst til yderst, netop for at forlænge levetiden på urene.

Er du blevet nysgerrig og vil gerne se flere Bering ure, så smut endelig over på vores shop hvor du kan læse meget mere om de lækre ure

Er Bering Time urene dansk design?

Ja Bering Time er ægte dansk design. Siden 2010 har Bering Time designet deres ure ud fra  statementet “Inspired by arctic beauty”. Det kommer der nogle helt unikke ure ud af i et lækkert danske design inspireret af de smukke barske arktiske landskab.

Hvad koster et Bering ur ca?

Bering Time urene kan købes for en meget rimelig pris på mellem 900,-  og op til 2400,-. Men så får du også et lækkert ur i tidløst design og i en høj dansk kvalitet der kan fortælle dig tid og dato samt pynter dit håndled.

Hvad er Bering urene lavet af?

Bering urene er lavet i ren rustfrit stål, der er enten højglanspoleret eller børstet til urhus og lænker, High-teck keramik til indmaden i dit Bering ur. Ridsefast safirglas og ædelsten og naturmaterialer som lava, malakit eller perlemor, sikre dit et lækkert design.