Designers Favorites – og et lækkert samarbejde med Anna David

Eventyrlige og unikke smykker fra Designers Favorites
Hører du til dem, der holder af at have din helt egen stil, så vil du sikkert også foretrække, at dine smykker ikke ligner alle andre smykker. Netop det finder du hos Designers Favorites.

Her får du flotte og anderledes smykker i et helt unikt design. Smykker, der er sjove, uhøjtidelige og festlige.

ny-ringr00161

yp0204

Unikke smykker i få eksemplarer
Smykkerne fra Designers Favorites leder tankerne hen på eventyr, fest og farver. Det er anderledes, farverige og unikke smykker, som du ikke ser overalt. Hvert enkelt smykke bliver ikke produceret i masser af eksemplarer, så på den måde får du noget unikt, som ikke alle andre har.

Der er store smykker og små smykker, smykker med en enkelt sten og smykker med en helt palet af sten, og der er smykker med blomster og andre motiver. Brug dem for eksempel til at symbolisere en helt særlig lejlighed. Det kan være en ring med en blå eller rød sten til studenten eller noget helt andet, der betyder noget specielt for lige netop dig og modtageren.df-e-0216Anderledes sølvsmykker til en god pris
Smykkerne er lavet i Sterling sølv med guldbelægninger i 18 karat guld og med forskellige sten som ametyst, topas, peridot og turmalin og med perler. Du finder ringe, armringe og halskæder – alle i et unikt og fantasifuldt design.

Priserne er meget rimelige, så her kan de fleste være med. På den måde kan du også sætte forskellige smykker sammen og således skabe dit helt eget udtryk gennem smykkerne.

Danish House of Jewelry
Designers Favorites kommer fra det danske smykkefirma Danish House of Jewelry. Det er et nyt og ungt smykkefirma, der laver unikke og håndlavede smykker med vægt på høj kvalitet og et spændende og anderledes design.

Designers Favorites i samarbejde med Anna David
Den danske multikunster Anna David, har designet en kollektion for Designers Favorites kaldet “Giv drømmene vinger“. Kollektionen byder på smukke, feminine og unikke smykker, i hvid og sort rhodineret sølv, prydet med ædelsten som topaser og spineller.

Anna David Smykker - for Designers Favorites