Valentinsdag – Har du gaven på plads?

Tirsdag d. 14. februar er det Valentinsdag – også kendt som “de elskendes dag“. Og hvis ikke du allerede er bekendt med konceptet, kan vi fortælle dig, at det kræver en kærlig gestus overfor den du elsker. Blomster og chokolade er begge populære gaver i denne sammenhæng, men vil du skabe et vedvarende minde, foreslår vi en gave, som hverken visner eller bliver spist.

14 karat guldsmykker fra Eternity

Vi har derfor plukket et inspirerende udvalg til dig –  og her skulle gerne være noget til alle prisklasser.

“Diamonds are a girl’s best friend”
..som det jo hedder sig. Og vil du gerne give hende du elsker et smukt og klassisk diamantsmykke, kan et godt sted at starte, være at kigge på vores populære ombytningsserier Eternity, Kleopatra og Victoria. Fordelen ved et smykke fra en ombytningsserie er, at man kan starte med en ring, et vedhæng eller øreringe, med en mindre sten i. Inden for 2 år fra købsdatoen, kan man bytte den til et smykke med en større sten – naturligvis inden for samme kollektion, og kun betale prisforskellen på de to. Du sparer 15% på alle vores ombytningsserier (dog ikke ved ombytningen).

 

Skytsengle fra Heiring
“En skytsengel ledsager dig igennem livet. Den symboliserer omsorg, kærlighed og beskyttelse, sender gode energier, og giver håb for fremtiden”.
Køb skytsengle som vedhæng, ørestikker og armbånd, i sølv, forgyldt eller sort sølv. Skytsengel vedhængene fås i forskellige størrelser, og sælges uden kæde.
– Priser fra 373,50 DKK

Se hele sortimentet af smykker med skytsengle.

Smykker med stjernetegn er også et populært personligt smykke. Køb stjernetegn vedhæng eller stjernetegn charms med til 15% online.
Bemærk at vedhæng sælges uden kæde.

Minimalisme fra Nordahl Jewellery
Nordahl Jewellery af Nordahl Andersen laver smukke og enkle smykker, som passer perfekt ind i den skandinaviske designkultur. Skal der lidt mere glamour til, kan du vælge dem med en zirkonia sten i. Vælg i mellem halskæder, øreringe, armbånd og ringe i sølv, sort og forgyldt sølv.
– Priser fra 135 DKK

Se hele sortimentet af smykker fra Nordahl Jewellery.

 

Ally smykker leveres i en flot æske, lige klar til at præsentere for din udkårne.

Kig videre på Guldcenter.dk
www.guldcenter.dk kan du shoppe efter brand eller kategori. Gå for eksempel på opdagelse i vores store udvalg af ringe. Vælg i mellem guldringe, diamantringe, sølv ringe, forgyldte ringe, alliance ringe og meget mere.
Du kan også kigge nærmere på vores enorme sortiment af halskædervedhæng og armbånd. Eller dykke ned i en verden af øreringe – fra de helt minimalistiske og enkle, til de ekstravagante og  iøjnefaldende. Her finder du også både øreringe i guld, øreringe med diamanterklassiske creoler og mange flere. og husk…

…du sparer altid MINDST 10% når du handler online hos Guldcenter.