Eternity – tidløse klassikere hos Guldcenter

eternity-haandvaerk

ETERNITY er den nye ombytningsserie fra det danske smykkebrand Aagaard. Her finder du et mindre udvalg af klassisk tidløst design – i ægte ædle metaller og ædelsten

Det enkle design går aldrig af mode. Og med kvalitetsmaterialer som 14 karat guld og hvidguld, kan du være sikker på, at du med en ring, et par øreringe eller et vedhæng fra Eternity, har et smykke der vil holde hele livet. Et simpelt design tillader desuden de smukke brillianslebne diamanter at komme til sin ret, så du får det fulde udbytte af diamantens 58 facetter, som kaster lyset tilbage, og giver et smukt farvespil. Alle diamanterne er af kvaliteten Wesselton PI.

Smykker fra Eternity kollektionen fås i 8 og 14 karat guld og hvidguld,og du finder både ringe, øreringe og vedhæng, alle med en grabbefatning med i alt 6 grabber, som holder diamanten på plads, og lukker lyset ind.Eternity ringe i 8 og 14 karat guld og hvidguld - Aaagaard

Lad dine smykkedrømme vokse
Eternity er en ombytningsserie. Det vil sige, at du inden for 2 år fra købstidspunktet, kan bytte dit Eternity smykke, til et nyt med en større diamant. Du betaler kun prisforskellen mellem det gamle og nye smykke.

Alle ringe, øreringe og vedhæng fra Eternity findes med forskellige størrelser diamanter. Smykker i 8 karat guld eller hvidguld fås med diamanter på 0,03 ct eller 0,05 ct. 14 karat guld eller hvidguld fås med diamanter fra 0,05 ct op til 0,50 ct.

Køb dit nye smykke fra Eternity hos Guldcenter, og spar 15% når du handler online.

Guldcenter gør opmærksom på, at der ikke gives 15% rabat på ombytningen – men vi betaler din fragt begge veje.