Nye charms til dit Christina Collect armbånd

cc-logo

 

Efterårets nyheder fra Christina Jewelry & Watches er blevet lanceret, og de inkluderer naturligvis også nye smukke charms til dit Christina læderarmbånd.

Vælg i mellem helt enkle charms som for eksempel en ring af hjerter. Eksklusive charms med ægte topaser, facetteret sort onyx eller smuk krystalkvarts. Tube charms og charms med vedhæng. Alle i både sølv, forgyldt sølv, rosa og sort rhodineret sølv, som giver dig rig mulighed for at skabe dit helt personlige Christina armbånd, og tillader dig at udtrykke dig igennem dit smykke. Kombiner for eksempel hjerte charms i forgyldt og rosa forgyldt sølv, med et rødt Christina læderarmbånd, for et romantisk look. Eller style dine yndlings sølv charms med et sort armbånd, for et smukt og kontrastfuldt smykke.

cc-love

I blandt nyhederne fra Christina Collect er der desuden to nye farver til samlingen af læderarmbånd – gunmetal og pink, med en lås i enten stål eller forgyldt. Begge armbånd fås i både 30 og 70 cm, og kan købes enkeltvis, eller ved at købe et af Guldcenter’s startersæt fra Christina Collect. Her får du et Christina ur, t-bars, lædersnor og lås, til en ekstra god pris, og du kan tilvælge lige den lædersnor du ønsker.

cc-nightlife
Style dit ”gunmetal” læder armbånd med sølv charms fra Christina, og du har et elegant smykke til en aften i byen.

Gå på opdagelse i nyhederne fra Christina Jewelry & Watches, og skab dit personlige look.

Overvejer du at købe julegave allerede nu?
Det kan du roligt gøre – vi bytter nemlig helt indtil 1. februar 2017.