Forår er konfirmationstid

Giv et smukt smykke til minde om konfirmationsdagen

Hos mange konfirmander er det penge og elektronik, der står øverst på ønskesedlen til den store dag. Men langt de fleste bliver alligevel lidt skuffede, hvis gavebordet udelukkende består af flade kuverter med et pengebeløb i. Det bliver bare lidt mere festligt, hvis der også er gaver på bordet. Og de fleste konfirmander synes faktisk også godt om at have fået nogle gaver, der længe efter kan være et dejligt minde om deres store dag.

Se Guldcenters store udvalg af konfirmationsgaver. Vi har gjort det nemt for dig, og lavet en kategori med gaver til pigerne og en med gaver til drengene.

Konfirmationsgaver - Stort udvalg

Giv en personlig gave

En gave skal selvfølgelig være personlig og passe til den, der skal have gaven. Med smykker og ure har du netop mulighed for at give en personlig gave, som du har udvalgt specielt. Der er masser af muligheder til både pigerne og drengene. Og der er flotte gaveideer i alle prisklasser.

Mange piger vil være glade for de helt klassiske smykker som en halskæde med et vedhæng med kors eller dagmarkors. En anden idé til et personligt smykke kunne være en halskæde med et vedhæng med stjernetegnet eller et hjerte med en indgravering. Skal det være et mere moderne smykke, er smykkerne fra Story altid et sikkert bud. I dagens anledning kunne det for eksempel være et Story armbånd med et korsvedhæng.

Konfirmationsgaver til pigen

Til drengene er der også mange muligheder for at finde et personligt smykke. Det kan være en halskæde, et armbånd eller måske en ring. Alt efter konfirmandens stil og smag.

Konfirmationsgave til drengene - ID-skilte / dog-tags

Et ur er altid en sikker gave

Til både pigerne og drengene er et ur et sikkert hit. Det er den klassiske gave, som altid holder. Og der er så mange forskellige flotte ure at vælge imellem, at der helt sikkert blandt alle de mange muligheder vil være et, der vil falde i konfirmandens smag.

Det skifter selvfølgelig, hvilke ure og mærker der er populære blandt de unge. Men mange unge er faktisk også meget bevidste om de klassiske mærker, der holder og holder. Det gælder for eksempel de flotte og klassiske Arne Jacobsen ure. En god og holdbar gaveidé kunne være et armbåndsur eller et vækkeur fra hans hånd.

Vi forhandler hos Guldcenter et stort udvalg af ure og du sparer altid mindst 10% online. Se det store udvalg her >>