Garmin kvalitets ure med top moderne teknologi.

Garmin – Førende GPS ure.

Når du hører navnet Garmin, tænker du sikkert: GPS. Mange af os har nemlig gennem årene fået god hjælp til at finde vej i både indland og udland med et Garmin GPS-system til bilen, og derfor er det først og fremmest navigation, vi forbinder med ordet Garmin. Og Garmin laver da også stadig de pålidelige og uundværlige GPS-navigationssystemer, men vidste du, at de også laver smarte og avancerede armbåndsure til både damer og herrer?

Ure med skridttæller, træningsfunktioner og pulsmåler

Garmin er et nyt mærke hos os – et mærke, som vi forventer os meget af, for urene fra Garmin er i absolut topkvalitet, og de er smækfyldt med teknik og funktioner. GPS er altså stadig kernen i Garmins ure. Men samtidig er de smarte og moderigtige, så et Garmin ur er ikke kun et ur, du vil have på, når du skal dyrke sport, træne og udfordre dig selv under åben himmel. Det er også et ur, du kan bruge resten af døgnet til arbejde, fest og fritid. Et flot ur fyldt med finesser og funktioner.

funktionerne som skridttæller, træningsfunktioner og pulsmåler er blot nogle af de lækre funktioner der hjælper dig i din træning og når du i hverdagen vil holde øje med dit helbred. Brug garmin smart urene hva enten du dyrker yoga eller træner tungt, er på vandre tur og benytter kort funktionen eller du måler pulsen på løbeturen. Garmin smart watches kan stort set det hele.

Vi begynder med en nøje udvalgt kollektion af både sportsure og modeure – senere vil der komme flere af Garmins avancerede og flotte ure på hylderne.

Så glæd dig – og hold øje med siden!