En “lille” nyhed fra Arne Jacobsen

Så er der nyheder fra Arne Jacobsen

Du kender sikkert allerede de mange flotte ure fra Arne Jacobsen. Det er klassikere, der ikke forandrer sig. Og netop fordi det er klassikere i et stilsikkert design, bliver man aldrig træt af at se på dem.

Nu kan du få armbåndsuret i en ny størrelse

Selv klassikere kan dog forandre sig en smule, og nyt kan blive føjet til, og det sker indimellem – men altid helt i tråd med den oprindelige stil. Det nye i denne omgang er armbåndsure i en ny størrelse. Designet er det velkendte og evigt populære, men nu kan du også få armbåndsurene i størrelsen 30 mm. Hidtil har du kun kunnet få armbåndsurene med større urskiver: 34, 40 og 46 mm.

Arne Jacobsen Bankers ure nu i fire størrelser

De nye armbåndsure med en urskive på 30 mm kan ligesom de andre Arne Jacobsen armbåndsure fås i de velkendte design: Bankers, City Hall, Roman og Station. Og du kan stadig vælge ure med en sort eller hvid urskive, en kant på urskiven i sort, forgyldt eller stål, og der er også stadig mange valgmuligheder, når det gælder farven på urremmen i kalveskind eller den flotte meshlænke.

Den nye størrelse kan bruges af både mænd og kvinder, men det vil måske i særlig grad være kvinderne, den appellerer til. Eller i hvert fald de kvinder, der synes, at de andre Arne Jacobsen ure har været for store til deres smag.

City Hall ur fra Arne Jacobsen med i den nye størrelse Ø30 mm

Nye muligheder

Der er ikke kun introduceret en ny størrelse til sortimente af Arne Jacobsen ure. Nu kan du også vælge mellem to nye meshlænker i en mat grå “gunmetal” og en flot varm kobber.

Du kan vælge at købe remmen med dit nye ur, og hvis du allerede har et Arne Jacobsen ur, kan du også købe remmen løst for un 583,- på Guldcenter.dk

Du kan tilkøbe remme til dit ur her >>

Arne Jacobsen Roman ur med ny rosa topring og den nye meshlænke i kobber
Arne Jacobsen Roman ur med ny rosa topring og den nye meshlænke i kobber

En klassiker, der holder

Når du vælger et Arne Jacobsen ur, får du et klassisk og tidløst ur, der holder i mange år frem i tiden. Det kan være sjovt at supplere med modeure engang imellem, men et Arne Jacobsen ur vil være et ur, som du altid vender tilbage til, og som aldrig mister det særlige touch af noget stilrent og dybt dybt klassisk.

Et Arne Jacobsen ur er en god gave til dig selv eller en anden, der sætter pris på ægte dansk klassisk design. Måske som en fødselsdagsgave, konfirmationsgave, studentergave, bryllupsdagsgave eller… Det er nemlig alle aldre, der sætter pris på godt design.

Og husk: Når du køber dit Arne Jacobsen ur online hos os, får du altid 10 % på den normale butikspris.