Klassiske Marguerit smykker

Marguerit ringe

Marguerit smykker er en klassiker

Elsker du også klassiske smykker? Og kan du heller ikke få nok  af smuk dansk design? Så kender du garanteret også til den danske klassiker Marguerit smykket? Vi er mange der har et smykke med den kendte marguerit. Enten har vi fået eller købt det fra nyt, men også mange er arvet fra kære familie medlemmer. Under alle omstændigheder er margueritten et smykke med en kæmpe historie og mange gode minder tilknyttet.

Marguerit ringen i flere størrelser

Den mest kendte af de mange marguerit smykker må være ringen. Ringen findes i mange forskellige størrelser fra den helt lille det er populær blandt de mange unge piger der skal have deres første forever smykke. Hvor imod de lidt større marguerit ringe er utrolig populære blandt de lidt ældre der typisk kan gå med lidt større smykker.

Marguerit ørestikker

Øreringe og ørestikker med Margueritter

Der findes et hav af forskellige øreringe og ørestikker med margueritter. Vi har fundet et udvalg frem, så I kan se hvor forskellige de faktisk kan være. Mange kender selvfølgelig den helt klassiske ørestik med den enkle marguerit men øreringene findes også som marguerit ørehængere eller som øreringe med flere margueritter.

Se alle øreringe med margueritter på vores hjemmeside

Marguerit øreringe

Er du blevet nysgerrig på at se hvad der ellers findes af smykker med den kendte blomst kan du altid kigge forbi vores webshop. Margueritterne findes som både øreringe, ringe, halskæder og armbånd men også som den kendte broche. Brochen kan i mange tilfælde også bruges som vedhæng på en halskæde og du får derfor endnu en brugs mulighed ud ag det klassiske smykke.

Der findes et utal af smykker med margueritte og vi har på Guldcenter.dk forsøgt at få et lækkert og bredt udvalg af de mange smukke margueritsmykker

Se hele vores udvalg af marguerit smykker fra Lund Copenhagene her