Smykker fra Maanesten AW22

New Horizons fra Maanesten

Nyheder fra Maanesten smykker

Endelig har vi fået de lækre smykker fra Maanesten ind  af døren. Smykkerne vi alle kommer til at gå med dette efterår og vinter, er super cool og i Maanestens altid smukke design. Kollektionen hedder “New Horizons” og fuld af smykker der lever op til Maanestens altid lækre design. Kollektionen er designet ud fra filosofien at de bedste eventyr, sker når du mindst venter det. Lader du være med at planlægge alt i livet og på ferien, er der plads til overraskelser. Og overraskelser kan vi alle godt bruge engang i mellem.

Maanesten smykker AW22

Maanesten ringe og øreringe

Med kollektionen har vi endelig fået øreringe der sælges stykvis. Maanesten har i flere år lavet øreringe og ørestikker der er asymmetriske. Det har været dejligt forfriskende, nu kan man købe flere af deres øreringe enkeltvis så du selv kan mixe. Vi tror selv meget på Alicia, Alfie og Anse øreringene der alle er øreringe der sælges enkeltvis, men sagtens kan kombineres.

Vil du se flere øreringe fra Maanesten skal du følge linket her

Ringene fra Maanesten har i denne kollektion fået et stort og chunky look med sten i de smukkeste farver, men også helt spinkle ringe der er gode at kombinere sammen. Stenene kan være sten som Kyanit, Månesten eller Tigerøje. Alle sten der er fyldt med positive energier. Vil du læse mere om de mange sten i kollektionen kan du læse mere i vores Maanesten blogindlæg hvor vi har fortalt lidt om de forskellige sten.

Ringe fra Maanesten

Shop de mange lækre smykker fra Maanesten her og bliv overrasket over hvor mange flotte smykker der er i årets kollektion. Hvis det altså kan overraske nogen.

Spørg kundeservice om Maanesten

Har du nogle spørgsmål til de mange smykker fra Maanesten eller nogle af de andre smykker på Guldcenter.dk? Så må du altid kontakte til vores kundeservice på telefon 46731089, pr mail på kontakt@guldcenter.dk

Rigtig god shopping 🌟