Mads Ziegler Carnival smykker

Nu kan du selv blive smykkedesigner

Med den nye flotte smykkeserie Carnival by Mads Ziegler er det helt op til dig selv at skabe præcist de smykker, som du drømmer om. Det er kun din fantasi, der sætter grænser. Det gode er, at du kan blive ved og ved med at ændre på smykkerne, så kast dig bare ud i designerrollen og prøv nye og anderledes farvesammensætninger af. Du kan altid ændre smykkerne igen med et hurtigt snuptag.

Carnival-serien består af halskæder, armbånd og øreringe i sølv og forgyldt sølv. Halskæderne, armbåndene og øreringene udsmykker du selv med de perler og ædelsten, som du synes bedst om. Du kan forlænge og afkorte både halskæder og armbånd, du kan sætte præcist så mange perler og ædelsten på, som du har lyst til, og du kan tage dem af og flytte dem rundt, så tit du vil.

Hvis du foretrækker det, kan du købe komplette smykker, der allerede er designede og så senere udvide med flere perler og ædelsten – eller flytte dem over på andre smykker fra Carnival.

Mads Ziegler Carnival sølv øreringe med perler

Brug kædestykker til at gøre dine smykker længere, og samle bajonetter til at sætte to perler direkte sammen, eller til at sætte dem direkte på elementer eller øreringe.

Med Carnival kan du altså blive din egen smykkedesigner, udleve din kreativitet og hele tiden ændre udtrykket på dine smykker, alt efter hvad smykkerne skal passe til. Den ene dag skal det måske være den enkle og nedtonede stil med enkle smykker og dæmpede farver, mens du den næste dag giver den fuld gas med fest og farver. Mulighederne ligger lige for – det er helt op til dig at mixe og matche og skabe nye styles hver dag.

Carnival by Mads Ziegler er en god gaveidé, der kan udbygges i det uendelige. Du kan altid ønske dig lidt flere elementer at lege med. Og priserne er overkommelige, så her har alle en mulighed for at være med.