Inspiration til den personlige julegave

Vi leder altid efter den helt perfekte julegave. Julegaven, som vækker oprigtig begejstring hos modtageren. En gave, som har betydning for dig, for modtageren, eller måske for jeres indbyrdes relation. Kig med her, og bliv inspireret til netop dén gave. Den personlige julegave.

Bogstav-vedhæng

Bogstav-vedhæng, inital-vedhæng og tags. Kært barn, har mange navne. Og mindst lige så mange forskellige designs. Men fælles for dem er, at de er enkle i deres udtryk, men er af stor personlig værdi for bæreren.

Hos Guldcenter kan du få vedhæng med bogstaver, som en rund plade hvorpå bogstav, tegn eller tal er påtrykt, eller hvor bogstavet er skåret ud. Du kan også vælge et andet design, hvor vedhænget ér bogstavet.

Tagme bogstav vedhæng i sølv og forgyldt       Tagme smykker. Halskæder med bogstav vedhæng, ringe med bogstav og armbånd med bogstavTagMe bogstav vedhæng

TagMe – Personlige smykker

Fra TagMe af den danske smykkeproducent Scrouples, kan du få både vedhæng, ringe og armbånd med dine ønskede tal, bogstaver, tegn eller stjernetegn. Vedhængene fås i forskellige størrelser og i kombinationer af sølv og forgyldt.

Skab unikke smykker med for eksempel et bogstav for hver af jeres to børn, et hjerte og din partners stjernetegn eller måske det mandlige eller kvindelige symbol, for jeres kommende barn. Mulighederne er mange.

Se alle de smukke bogstav vedhæng her og hele TagMe kollektionen her.

Personlige beskeder

Mange af vores smykker tilbyder mulighed for en gravering. Skriv for eksempel et navn, et kælenavn, en lille besked, et motto eller et inspirerende citat.

Graveret story charm

Mange smykker kan graveres, men de klassiske valg er hjertevedhæng, kors eller id-skilte/dog tags.

Gå til gravering på hjemmesiden, vælg dit antal bogstaver, og skriv din tekst. Er du i tvivl om din tekst kan være der, er du altid velkommen til at kontakte os for vejledning.

Stjernetegn

Stjernetegn har altid været kendetegnende for de personlige smykker. Hos Guldcenter kan du få dem som smukke stjernetegn vedhæng, i 14 eller 8 karat guld, eller i sølv eller forgyldt sølv.