Nyheder fra Kleopatra diamantsmykker

blog-nyhedsbrev-kleo

 

Kleopatra diamant smykker

De mange smykker under navnet Kleopatra og Kleopatra Queen er lave som både diamantringe, diamant øreringe og diamant vedhæng. Dette giver dig mulighed for at finde netop det diamant smykker du vil kunne bære i mange år frem.

Diamant vedhænget er nyheden fra Kleopatra

Nyhed fra Kleopatra smykker fra Scrouples. Nu kan man få det smukke diamant vedhæng fra Kleopatra formet som et hjerte i enten 14 kt guld eller hvidguld. Kleopatra hjerte vedhænget er også en del af ombytningsserien, hvor du kan ombytte inden for 2 år. Det betyder at du inden for 2 år kan ombytte smykket til et andet smykke med en større diamant. Super smart! Alt det koster dig er prisforskellen mellem de to smykker. Hvis du nu allerede har et vedhæng fra Kleopatra, så er det også muligt at få det ombyttet dette til et større Kleopatra hjerte vedhæng.

Se alle de flotte Kleopatra smykker fra Scrouples her

Kleopatra hjerte diamantvedhængKleopatra og Kleopatra Queen

Hvad er en diamant ombytnings serie?

Når vi taler diamant smykker og ombytningsserier drejer det sig om, for en lille pris, at kunne bytte sit diamant smykke til et større. Helt praktisk kan du inden for 2 år efter du har købt dit diamant smykke ombytte til et smykke med en større diamant og for det skal du blot betale prisdifferencen mellem det gamle og det nye smykke. Husk at for at ombytte skal du have dit diamantbevis, du fik da du købte diamant smykket, med.