NYHED! Sølv armbånd fra Christina Jewelry & Watches

Sølv armbånd fra Christina Jewelry and watches

Det smukke sølv armbånd er det nyeste skud på stammen fra Christina Jewelry and Watches

Nu kan du starte en ny samling af lækre charms fra Christina Collect, som du kan sætte på et elegant sølv armbånd. Armbåndets lås er rund, og på den står CHRISTINA – i midten af C’et er en hvid topas. Låsen på sølv armbåndet ligner altså en charm, og blender dermed smukt ind med resten af smykket, og dine øvrige charms – både sølv og forgyldte.

Til det nye sølv armbånd fra Christina fås både sølv charms og charms i forgyldt sølv. Der er mange af de charms man også kender fra læder armbåndet, blandt andet charms for alle stjernetegnene, charms med vedhæng af hjerter eller facetterede perler, og tube charms.

I alle charms med hvide sten, er der brugt topaser. I enkelte andre er der brugt farvede ædelsten som for eksempel granat, peridot og amethyst.

Til sølv armbåndet fra Christina Watches er der også lavet stopper charms i sølv og forgyldt sølv. Stopper charms bruges til at holde styr på dit Christina sølv armbånd, hvis du ønsker at alle charms skal sidde ét sted på armbåndet, eller hvis du vil dele dem op, så de sidder spredt hele vejen rundt.

Kampagnearmbånd
Du kan lige nu købe armbåndet til kampagnepris. Med det får du det nye sølv armbånd inkl. en marguerit og en stopper charm i enten sølv eller forgyldt sølv, til en ekstra god pris.

Sølv armbånd fra Christina Collect - kampagne armbåndSølv armbånd fra Christina Collect - kampagne armbånd

Gå på opdagelse i udvalget af charms i sølv og forgyldt sølv til det nye sølv armbånd fra Christina Jewelry and Watches. Mix og match i mellem sølv og forgyldt sølv, og skab dit eget personlige smykke.

Guldcenter gør opmærksom på, at de nye charms til sølv armbånd fra Christina Collect IKKE passer til Christina læder armbånd.