Gerstner vielsesringe blogbillede

GERSTNER vielsesringe til jer, der ønsker det bedste

Fantastiske vielsesringe fra GERSTNER

Guldcenter.dk er én af Danmarks førende webshops af smykker, ure og gaveartikler, og vi gør det til en absolut dyd at forny os og hele tiden tilbyde både nye brands og nye sortimenter. Det gælder uanset om det er fashionbrands af modesmykker eller forever-smykker som f.eks. vielsesringe. Derfor er vi glade for at kunne byde velkommen til Gerstner brandet både online og i butikken.

Historien bag Gerstner vielsesringe

I mere end 150 år og hele 6 familiegenerationer har den tyske smykkevirksomhed AG Gerstner været verdenskendt producent og leverandør af eksklusive vielsesringe. Igennem mange år har Gerstner lavet vielsesringe – eller som de selv omtaler dem “Ringe for Livet” til mere end en million brudepar på verdensplan. Hver eneste gang et ægtepar bruger et sæt vielsesringe fra Gerstner til at forsegle deres kærlighed, er det en lille smule historie, romantik og symbolik, de sætter på deres ringfingre.

Vielsesringe fra Gerstner i fantastisk kvalitet

Man bliver ganske enkelt ikke verdenskendt og anerkendt leverandør af vielsesringe, hvis ikke det er ringe i exceptionel kvalitet, så det er selvfølgelig, hvad I får, når I vælger Gerstner vielsesringe. Vielsesringe fra Gerstner produceres i guld, hvidguld, platin og palladium – i Danmark er de to sidste dog ikke så populære som i Tyskland, så derfor vil vi hos Guldcenter.dk nøjes med  guld og hvidguld. Til gengæld er det hhv. 9 og 14 karat, der bliver brugt og lødighedsstemplerne i jeres nye vielsesringe fra Gerstner vil derfor være hhv. 375 og 585.  Dame-vielsesringene har gerne stensætninger. Det er ringe, der er isat brillantslebne diamanter, og her er ikke sparet på kvaliteten. Diamanterne, der bruges af Gerstner, er enten i kvaliteten Wesselton/SI eller Top Wesselton/SI med diamantcertifikat.

Vælg Gerstner vielsesringe der passer til jer

Blandt vielsesringe fra Gerstner er der noget for ethvert brudepar. Det ved vi, fordi sortimentet af vielsesringe fra Gerstner rummer alt, hvad man kan forestille sig af forskellige designs. Forskellige overflader, mønstre, stjerner, blomster, brillanter, facetter, og meget meget mere. Der findes ringe som er massive. Altså som er hele 6-8mm. brede vielsesringe, og der findes petit vielsesringe helt ned til kun 2-3mm. Der er et stort, smukt udvalg af ringe i designs, som passer til alle par. Skal jeres kommende vielsesringe være massive og prangende eller diskrete og enkle? Uanset hvilken stil I er til, så er der et sæt vielsesringe til jer fra Gerstner.

Før brylluppet kommer forlovelsen. Se alle de smukke ringe fra Nuran