Smykker nyheder fra Pernille Corydon

Pernille corydon Milestone Collection

Milestone Collection fra Pernille Corydon

Den smukke kollektion er landet i butikken og vi er allerede IN LOVE! Milestone kollektionenjubilæums kollektionen, der fejrer Pernille Corydon’s første 15 år som smykkedesigner og som indehaver af smykkebrandet Pernille Corydon. For 15 år siden fik Pernille mulighed for, lidt tilfældigt at overtage en lille butik i Kerteminde. Det er her hun kommer fra og det er her eventyret begynder.

Pernille Corydon smykker

Smykkerne i kollektionen er alle nyfortolkninger af klassikere vi er kommet til at holde af igennem årene. Daylight ringen har fået et nyt look. Hvis du ikke allerede har den, så vil du helt sikkert ønske dig den nu. Ringen har fået en blå kalcedon i midten. Den blå sten afspejler den høje blå himmel og skal minde dig om at række ud efter dine drømme og tro på at det selvfølgelig nok skal gå. Man ved aldrig om drømmen holder før man har prøvet den af og hvem vil sidde når det hele er slut og ærgre sig over alt det uprøvede?!

Smykker fra Pernille Corydon

Pernille Corydon smykker world wide

Igennem de seneste 15 år er smykkerne Pernille laver bare blevet mere og mere populære. I dag forhandles smykkerne igennem 600 forhandlere i 20 lande og storbyer som København, Helsinki, Oslo, Barcelona, Berlin, London, Paris, New York og Tokyo. Alle fremtrædende byer inden for mode og kultur. Alle stedet at være, hvis du vil nå ud til alle de rigtige mennesker. Well Done sige vi bare!

Vil du gerne se flere smykker fra Pernille Corydon, så følg linket her for at komme til alle nyhederne🍂

Forhandler af Pernille Corydon

Vi er virkelig glade for at være forhandler af Pernille Corydon smykkerne. Hver gang vi modtager en ny kollektion, forelsker vi os igen. Nu er den seneste kollektion online på webshoppen og vi håber I vil tage godt imod den.

Har du brug for hjælp så tag fat i vores kundeservice på telefon 46731089 eller pr mail kontakt@guldcenter.dk

Rigtig god shopping🍂

Pernille Corydon smykker