Sommersmykker i dansk design med farver

Inspiration til sommerens smykker

Inspiration til sommerens smykker

Det er endelig blevet forår og det kribler i fingrene for at se hvad de nye smykke kollektioner kan byde på. Vi har fundet en god håndfuld smykker frem til dig, for nogle gange skal man inspireres til sine smykker.  Der er 5 ting der typisk kendetegner sommersmykker og dem har vi lavet en liste med!

  • Tænk i lette materialer: I den varme sommer kalder både tøj og smykker på lethed og komfort. Både tøj men også smykker skal være behagelige at have på. Og når sommerkjolen er let er det smukt med et smykke der matcher samme lethed.
  • Farver og former: Hvis der er en ting sommeren er synonym med er der farver og organiske former. Find smykker med farvede sten eller emalje hvis du vil matche sommerens sprudlende humør.
  • Holdbare smykker: Om sommeren bliver smykker oftest udsat for mere slid end om vinteren. Måske har du dine smykker med på rejsen, på stranden, man sveder eller har solfaktor på. Alle ting, der slider ekstra på smykkerne. Husk det hvis du har nogle yndlingssmykker du vil passe ekstra på.
  • Trendy eller tidløse: Er du til det tidløse eller skal dine smykker være trendy? Vi synes et godt match er smukt og kombinerer du den klassiske guld halskæde med et vedhæng fra Pico eller et Jane Kønig vedhæng får du det perfekte match
  • Stacking eller mix-Match: Lige nu er det super populært at mixe sine smykker fra forskellige brands, i forskellige farver eller bruge både store og små smykker sammen. Kun fantasien sætter grænser, men prøv dig frem og se hvad der virker.

 

Sommersmykker med farver

Elsker du farver så vil det helt sikkert glæde dig at der her til sommeren er kommet en masse kollektioner med smykker fulde af farver. Se bare de mange smukke Maanesten smykker der er fulde af farvede smykkesten og ferskvandsperler. Eller smykkerne fra Enamel Copenhagen der med de mange emalje perler og detaljer er perfekt til den legesyge sommer.

 

Smykker i dansk design

Vi har hos Guldcenter et stort udvalg af smykker fra danske designere. Så er du også vild med den enkle og cool skandinaviske stil så læs videre. Pernille Corydon smykker er indbegrebet af Scandi cool. Smykkerne har med deres rene linjer og smukke overflade et smukt og enkelt design. Stilen er tidløs og enkel.