Emalje smykker fra Enamel Copenhagen SS24

Smykker fra Enamel Copenhagen SS24Movement Smykker fra Enamel Copenhagen

Endelig er kollektionen MOVEMENT fra Enamel Copenhagen landet i butikken! Og vi er allerede in LOVE! LOLA smykkerne med de cognac farvede emalje perler, Ferskvandsperlerne i forskellige størrelser og de mange detaljer er helt perfekte til sommeren der kommer.

Kollektionen er inspireret af naturen former og bevægelser, krusningerne i vandet og revlerne i sandet. Det er der kommet nogle flotte strukturer og mønstre ud af og vi vil bare gerne have ALLE smykkerne!

Sommer smykker fra Enamel CPH

Sommeren er lige om hjørnet og det er allerede nu du kan begynde at sammensætte sommersmykkerne til alle dine helt fantastiske sommer outfits. Vi ser det for os slændrende i strandkanten med det fine Lola Carmen armbånd om håndleddet mod en solbrun hud, et par May Hoops i ørene og Carla halskæden om halsen.

Enamel Copenhagen Øreringe

Er der en ting der skal fremhæves ved Enamel Copenhagen smykkerne må det være de mange øreringe. Hvad kan man ellers ønske sig mere en øreringe i kvalitets materialer, med ferskvandsperler og smukke farver?? Det kunne være øreringene LOLA Double Pearl Cobber der med en lille creol bærer på en kæde fuld af emaljeperler. Eller Scarlet hoops der vrider sig om sig selv. Scarlet hoops findes i to størrelser, så der er helt sikkert en af dem der passer i dine øreflipper. Helt fantastisk ser det ud når man bruger begge størrelser sammen for et cool statement look.

Se alle Enamel Øreringene her

Værd at vide om Enamel Copenhagen

Alle smykkerne er i butikken og på webshoppen og du er altid velkommen til at kigge forbi til et nærmere syn. Har du nogle spørgsmål kan du altid ringe til vores kundeservice på telefon 46731089 så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig

Har du fået lyst til at se resten af kollektionen af smykker fra Enamel er det her det sker