Spar op til 7.500,- på jeres vielsesringe!

Vielsesringe - Ekstra gode tilbud hos Guldcenter

Der er mange penge at spare på vielsesringe fra Nuran
Når I skal finde vielsesringe, handler udfordringen om at finde noget, som I begge kan lide. Det skal være ringe, som I har det godt med at bære – resten af livet – og som passer til jer og jeres stil. Så skal det være enkle, klassiske guldringe? Er I mere til ringe i hvidguld eller sølv? Eller søger I et helt anderledes udtryk, hvor de forskellige materialer er kombineret?

Kig jer omkring på vores sider og se, hvad I bedst kan lide. Der er mange forskellige vielsesringe at vælge imellem, så sæt god tid af til at finde de helt rigtige ringe.

Spar helt op til 39 %
Hos Guldcenter sparer I altid mindst 15 % på vielsesringe. Men lige nu har vi ekstra gode tilbud på vielsesringe fra Nuran. Det betyder, at I kan spare 20 % på de fleste ringe – og på nogle helt op til 39 %.

Nuran er kendt for håndlavede vielsesringe af meget høj kvalitet. Derfor er der ikke to sæt ringe, der er helt ens. Kollektionen er stor, så der er masser af muligheder for at vælge de vielsesringe, der er lige jer. Skal der være ædelstene i den ene ring, er der også mange forskellige muligheder for at skabe et helt personligt udtryk.

Vielsesringe fra Nuran - KUN 6995

Er budgettet ikke så stort, kan I med fordel gøre brug af dette fantastiske tilbud hvor I for kun 995,- for et sæt vielsesringe i sølv med zirkonia i dame

Se vores store sortiment af vielsesringe på www.guldcenter.dk